Kevättä kohti <3

Auringinpaiste, lämpenevä ilma ja hyvä fiilis.

Kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia! Miettikää, ei enää montaakaan kuukautta ja aurinko palaa tänne <3 Tulevana keväänä tahti on kova ja tekemistä riittää.

laura

Näin pimeän talven keskellä tekee hyvää fiilistellä tulevaa kevättä ja sitä, että jokainen päivä on hieman edellistä pidempi. Kevät tulee olemaan hyvin kiireinen töiden parissa ja sen lisäksi keväälle on super kivoja suunnitelmia matkojen muodossa, joista kerron lisää seuraavassa postauksessa. Ajatella, juuri kuin kirjoitin matkakuumeesta! Vai juuriko siitä johtuen, haha!

päivän asu

päivän asu

Kevääseen liittyy myös se tietty raikkaus pukeutumisessa. Näitä kuvia olen teille säästellyt jo hetken verran, koska tässä asussa yhdistyy monta elementtiä mistä pidän kevät pukeutumisessa. Tyylini kulmakivi musta väri on hyvin esillä ja sen vastapainona oleva pinkki hattaratakki tuo asuun leikkisyyttä. Luotto laukkuni Tory Burchilta toimii aina ja nuttura tuo kokonaisuuteen huolitellun loppusilauksen, vaikka sen tekemiseen meneekin vain muutama minuutti 😉

ootd

Ootd
ASU: Takki – Zara / Housut – Vero Moda / Laukku – Tory Burch

Ihanaa kun valo lisääntyy ja energia palaa kehoon sen myötä ihan toisella tavalla!

Mitä Sinä odotat keväältä eniten? <3

// Laura

 

Kuinka selvitä alennusmyynneistä voittajana?

Kuinka onnistua alennusmyynneissä? Mitä kannattaa hankkia ja mitä jättää kauppaan?

Alennusmyynneissä ei anneta itsellemme armoa, vaan tehdään järkeviä hankintoja, jotka lämmittävät vielä muutaman kuukauden päästäkin 😉 Nyt on loistava tilaisuus hankkia uusia vaatteita varsinkin normaalisti kalliimmilta merkeiltä. Tämän listan kanssa jätät hudit kauppaan ja kotiutat löydöt. Muista panostaa laatuun! Ja muista, jos hetkeäkään epäilet kaupassa, hylkää tuote heti. 

SALE-sign-500x382

1. TARVE. Tarvitsetko tämän vaatteen? Pysähdy ja mieti, tuleeko tämä vaate olemaan käytössäsi oikeasti vai vaan koristamaan vaaterekkiäsi.

2. VÄRI. Käytät aina mustaa, mutta alennusmyynneissä rakastut roosaan takkiin. Hauskaa, mutta tuletko käyttämään sitä oikeasti? Mieti tarkkaan, ennen kuin suuntaat kassalle. Nämä hankinnat jäävät usein vain kummittelemaan vaatekaappiisi. Toisaalta, jos rakastut roosaan takkiin, tee sopimus itsesi kanssa, että todella käytät sitä ja aloita heti seuraavana päivänä.

3. ISTUVUUS. Tästä ei voi tinkiä. Vaikka lempi brändisi olisi -70% alennuksella ja saisit luksusta hyvinkin houkuttelevalla hinnalla, kannattaa muistaa, ettei vaate ole eduksesi, jossei se istu hyvin. Istuvuus on tärkeintä. Siitä ei voi tinkiä.

4. YHTEENSOPIVUUS. Sopiiko vaatekappale yhteen jo olemassa olevien vaatteidesi kanssa? Keksitkö helposti vähintään 3 vaatetta, joihin voit sen yhdistää? Jos uusi tulokas vaatii käyttöön päästäkseen myös uudet housut ja erilaisen neuleen, mieti, onko sijoitus järkevä.

5. HALU. Onko tämä vaate PAKKO SAADA? Jos on, kotiuta. Jos elät ilmankin, jätä.

6. LAATU. Mistä materiaalista vaate on valmistettu? Panosta laadukkaisiin materiaaleihin klassikko tuotteiden osalta, jolloin tuote kestää käyttöä pitkään. Kausihankintoja voi tietysti tehdä myös ei niin laadukkaista materiaaleista, kunhan huomioit sen tulevan tuotteen käyttöiässä. Muista, että laatu maksaa aina itsensä takaisin!

7.  KUITTI. Ota aina kuitti. Sitten voit harkita ostostasi vielä kerran kotona. Muista kuitenkin kysyä kaupassa alennettujen tuotteiden palautuspolitiikasta. Vaikka vain varmuuden vuoksi.

Seuraavassa postauksessa luvassa paras ale-löytöni. Oletko käynyt jo ostoksilla? Mikä oli paras löytösi? Toivottavasti vinkit auttoivat fiksuihin shoppailupäätöksiin 🙂

// Laura

OOTD: Kengät: Steve Madden / Housut: VeroModa / Toppi: Vero Moda / Jakku: Zara
OOTD: Kengät: Steve Madden / Housut: VeroModa / Toppi: Vero Moda / Jakku: Zara