Smoothie vinkki!

Marjoja, banaania ja superfoodeja.

image

Mansikoita, banaania, jogurttia, taateleita, avocadoa, kiiviä ja limeä. Superfoodeja ja pähkinöitä, mantelimaitoa ja raakasuklaanibsejä. Täydellisen smoothien valmistamiseen löytyy niin monia vaihtoehtoja <3

Smoothie on ollut yksi lempi aamupaloistani pitkään jo yksin siitä syystä, että sen voi nauttia kätevästi siirtyessä paikasta toiseen ja se on helppo vain kaataa kurkusta alas. Arkiaamuisin en jaksa vitkutella kotona vaan haluan liikkelle mahdollisimman nopeasti ja näihin nopeisiin aamuihin smoothiet sopivat loistavasti 😉

Sisältöä muokkaamalla aamupalastaan voi tehdä juuri niin kevyen tai täyteläisen kun tahtoo ja oikeat superfoodit lisäämällä smoothie pitää helposti sisällään uskomattoman määrän tärkeitä ravintoaineita. Tänä talvena uusi tuttavuus sekoituksissani on Total25. Tämä sekoitus erilaisia superfoodeja auttaa ravitsemaan kehoa ja pitämään flunssan loitolla. Kaiken lisäksi se maistuu hyvältä eikä jää paakkuiseksi muun juoman joukkoon. Toimii!

Kuvassa oleva smoothieni sisältää:

 • Jogurttia
 • Banaania
 • Tuoretta Minttua
 • Raakakaakaonibsejä
 • Pussin Total25

Mitkä ovat Sun lempiainesosat smoothieeseen? Entä oletko jo testannut smoothiebaaria? 😉

// Laura

*Tuote saatu lahjaksi: Suomen voimaruoka

Smoothiebaari

Teetä, pimeneviä iltoja ja lähipiirin seura.

Tiedättekö sen fiiliksen, kun saat niin hyvän idean, ettet meinaa pysyä pöksyissäsi? Keksin eilen mahtavan tavan yllättää läheiseni ja kutsua heidät iltapalalle smoothiebaariin. Mikä ajatus! Smoothiebaari!

Smoothieisiin olen hurahtanut jo monta vuotta sitten. Omat suosikkimakuni vaihtelevat kausiluonteisesti ja tykkään kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja miettiä, mitkä voisivat sopia yhteen. Ruokavaliooni nämä erilaiset smoothiet kuuluvat päivittäisellä tasolla, varsinkin aamuisin kun tuntuu siltä, ettei tahdo heti syödä mitään kovin raskasta.

Ajatuksissani oli järjestää hauska ”baari”, josta jokainen sai valmistaa itselleen sopivan smoothien. Keräsin kasaan suosikkiainesosiani ja hurautin blenderin päälle jokaisen valittua omat makunsa.

image

 

Smoothiebaari on siitä mahtava, että ainesosiksi voit valita juuri sinua itseäsi kiinnostavia tuotteita. Esimerkiksi marjoja, hedelmiä, superfoodeja, maitorahkaa, pähkinöitä.. Smoothie on myös todella nopea valmistaa ja oikeilla raaka-aine valinnoilla saa siitä tehtyä todella ravintorikkaan ja täyttävän.

Smoothiebaarista löytyi tänään:

 • Mangoa
 • Mansikoita
 • Banaania
 • Avocadoa
 • Taateleita
 • Acai-jauhetta
 • Wholefood 360 Vanilla
 • Raakakaakaonibsit

Näiden lisäksi smoothieen sai jokainen lisätä makunsa mukaan maitorahkaa tai jogurttia. Täytyy sanoa, että jokaisen smoothiesta tuli todella hyvä ja mä uskon, että meille on syntynyt uusi smoothiebaari perinne. Ensi kerralla mukaan aion hankkia vielä mantelimaitoa, joka tänään unohtui kauppaan. Myös kiiwi tuo ihanaa piristystä juomiin!

Pakko kyllä vielä loppuun sanoa, että tää mun ikivanha blenderi vetää ihan viimeisiään ja se täytyy uusia ennen seuraavia juhlia.. Onhan se kauniisti palvellut jo 7 vuotta.. Haha! 😀 Otan mielelläni vastaan vinkkejä siitä, mikä tehosekoitin kannattaa ostaa. Mikä blenderi sulla on? Entä aiotko sä kokeilla smoothiebaaria? 😉

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä ja vaikka yllättämään tällä sun oman lähipiirisi! <3

Ihanaa viikkoa 🙂 

// Laura