Ralph Lauren – Ralph’s Coffee New York

Tiedätkö sen fiiliksen, kun astut sisälle täydelliseen kahvilaan? 

Lupaan, että tiedät sen jälkeen, kun olet vieraillut 5th Avenuen Ralph Laurenin myymälässä sekä sen toisessa kerroksessa sijaitsevassa TÄYDELLISESSÄ Ralph’s Coffeessa <3 Jos voisin olla jossain joka päivä, olisin täällä.

ralphs coffee ny

ralphs coffee Ny

Ralphin myymälä on ylipäätäänkin aivan käsittämättömän upea. Jokaikinen yksityiskohta on mietitty ja huoneet somistettu toinen toistaan hienommiksi. Suosittelen todella lämpimästi kiertämään koko myymälän vaikka et olisi ostoaikeissa. Täällä riittää ihmettelemistä. Ja ihania, ihania vaatteita ja tavaroita!

Ralph lauren

ralph lauren coffee shop

ralph lauren

Moni kahvifiilistelijä miettii varmasti sitä, kuinka hyvät kahvit voi myymälän kahvilassa saada. Vastaus on: Täydelliset.

ralphs coffee

Uskon, että kahvilan maine on kirinyt, koska se on suurentunut puolella viimevuodesta. Yhä se on pieni ja suloinen, mutta yksi mahtava uudistus on se, että hyllystä löytyy myös kotiin vietäviä kahvilan tuotteita. Harkitsin pitkään, että ostanko muutaman kahvikupin kotiin. En sitten kuitenkaan osannut päättää ja ne jäivät kahvilaan.. Hitsi vie, olisi pitänyt ostaa!

Image-2-1024x1024

Kate Spade

Kate Spade

Koko postaus on tiivistettynä tässä: Ihanaa, täydellistä ja parasta. Mene tänne, jos menet New Yorkiin. Tämä paikka täytyy tietää, harva eksyy tänne vahingossa <3

Mitäs sanot, aiotko vierailla täällä vai oletko kenties jo vieraillut?

Lisää ihania kahvilavinkkejä on tulossa <3

// Laura

Ps. Muista käydä 3 kerroksen WC.ssä, sekin on laitettu todella hienoksi!

Kuinka piristää talven pukeutumista?

Heissan ihanat,

Pitkästä aikaa olen palannut blogin äärelle. Pidemmäksi venynyttä taukoa en ollut suunnitellut, kertakaikkiaan aika ei vain ole riittänyt kirjoittamiseen. Anteeksi siitä.

Helmikuu on huippukuukausi monestakin syystä. Tällä viikolla lähden nopeasti piipahtamaan Madridissa ja siitä muutaman viikon kuluttua suuntaan lomailemaan viikoksi New Yorkiin. Rakastan matkustamista ja nämä tulevat matkat piristävät kummasti ja auttavat jaksamaan tätä harmaata säätä.

laura ahola blogi

Tuleva kevät tuo mukanaan myös muita huippujuttuja ja yhtenä parhaimmista se tuo hyvän ystäväni Emmin takaisin Helsinkiin. Tiedätte varmasti sen tunteen kun yksi parhaista ystävistäsi asuu kaukana, etkä pääse näkemään häntä aina kun haluaisit.. Se tunne on syvältä. Kohta odotus kuitenkin palkitaan ja nainen saadaan takaisin kotiin <3

laura ahola blogi

Tänä talvena olen rakastunut vaalean punaisen ja nahkan yhdistelmään. Ne tuovat yhdessä puettuna asuun mahtavaa kontrastia sekä hauskaa yllätyksellisyyttä.

Mutta sitten itse asiaan. Kuinka piristää talven pukeutumista ja tyyliä?

Tehoste väri. Jos tyylisi on tavallisesti mustaa ja harmaata, valitse tehosteväriksi esimerkiksi pinkki jakku tai sininen neule. Tehostevärin ei tarvitse olla kuin yhdessä vaatekappaleessa ja se muuttaa koko asun fiiliksen ja tuo siihen raikkautta.

Koru. Yksinkertainen tapa muuttaa koko asu on valita siihen sopiva koru. Asu muuttuu täysin sen mukaan valitsetko siihen näyttävän Statement- korun vai hillityn ohuen ketjun. Näin nopeasti saat muutettua asusi yleisvaikutelmaa ja sanomaa. Tällä tavoin muutat myös työvaatteen after work kuntoon alle puolessa minuutissa! 🙂

Lumoava

Huulipuna. Värikäs huulipuna piristää asun kuin asun! Kuka sanoi, ettet voisi laittaa itsellesi räväkkää pinkkiä tai oranssia sävyä? Heivaa vanhat uskomukset romukoppaan ja nappaa itsellesi pysäyttävä huulipuna! Se piristää varmasti!

laura ahola
Jakku: Zara / Toppi: VeroModa / Hame: GinaTricot / Kengät: Zara / Koru: Lumoava

Kynnet. Huolitellut kynnet viimeistelevät kokonaisuuden. Itse käytän rakennekynsiä siitä syystä, etteivät omat kynteni kasva vahvoina. Myönnän ihailevani ystävieni omia luonnollisia pitkiä kynsiä, mutta tiedän, ettei omien kynsien kasvattaminen ole minulle realistista. Ne kun katkeavat heti hieman kasvettuaan. Tällä hetkellä olen rakastunut vaaleisiin nuden sävyihin, jotka sopivivat asun kuin asun kanssa. Kevääksi aion hankkia ihania pastillilakkoja, joilla voin vaihdella sävyä fiiliksen mukaan koska vain.

 image

Ihanaa uutta viikkoa ja kiitos kun luet blogiani <3 Jos sulla on hyviä vinkkejä omien kynsien kasvatukseen, kuulen mielelläni.

Minkälainen on Sinun talven tyylisi?

// Laura