Ihana uusi viikko <3

Matkustus

Ihanaa kun on uusi viikko ja ihanaa päästä taas blogin äärelle<3

Tästä viikosta on tulossa todella kiva, sillä loppuviikosta suuntaan kööpenhaminaan pikaiselle viikonloppulomalle! En malta odottaa, sillä viime kerrasta on jo liian pitkä aika. Muistan Köpiksen ihanan tivolin, kauniit kävelykadut, hyvät shoppailupaikat sekä sellaisen ihanan rauhallisen ja viihtyisän tunnelman joka kaupungissa vallitsi. Hauskaa nähdä tuleeko tämä sama fiilis yhä pintaan näin monen vuoden jälkeen ja kuinka kaupunki avaa itseään minulle tällä kertaa.

Tahdon pitää viikonlopun suunnitelmat mahdollisimman rentona, ilman turhaa aikataulutusta ja säätöä. Mutta on yksi asia, jonka tahdon ehdottomasti kokea ja se on Tivoli illalla. Muistan yhä monen vuoden takaa kuinka kaunis ja tunnelmallinen Tivoli oli valaistuna pimeänä talvi-iltana. En malta odottaa, että pääsen sinne filistelemään!

Odotan myös paljon ihania kahviloita sekä pieniä, tunnelmallisia viinibaareja. Jos olet sattunut käymään kivoissa paikoissa, kuulen mielelläni vinkkejä minne suunnata! Tietysti shoppailemaankin on päästävä – ainakin pienesti, sillä loppuvuonna on tulossa vielä yksi pidemmän viikonlopun matka Lontooseen. Blogiani pidempään seuranneet tietävät kuinka hulluna olen Lontooseen. Paras kaupunki. Ikinä<3

Mutta nyt, ihanaa uutta viikkoa jokaiselle <3

Maanantaimotivaatio

 

Kevät fiilis // Tory Burch

Tänään koin sen vihdoin! Sen fiiliksen, että kevät on täällä.

Mitenkäs teidän pääsiäinen sujui? Täällä pääsiäinen oli ihana ja rentouttava. Perjantaina olin ihan kotosalla  ja lauantaina käytiin pääsiäisbrunssilla Lilla Robertsissa, joka sijaitsee siis Helsingin Pikku Roballa ja tarjoaa mielettömän hyvän brunssin myös normi viikonloppuina.

Tory Burch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevät fiiliksissä etsin teille muutaman vanhemman kuvan. Ensimmäisestä näettekin sen, mikä tulee olemaan tänä keväänä käsipuolessani. Tory Burchin musta laukku toimii aina ja sopii asuun kuin asuun. Myös hattaratakki on kaivettu kaapista esiin ja otettu käyttöön, ihanaa!

Tässä vaihtelua New Yorkin postausten väliin <3 Mikä on tämän kevään luotto laukkusi tai asusteesi? 🙂

// Laura