Koiranpentu elämää <3

 

Vihdoin pääsen onnellisena ilmoittamaan, että ihana pieni kaniinimäyräkoiranini on kotona! <3

Paavo koira

”Moikka, mä olen Paavo, hyvin reipas ja iloinen kaniinimäyräkoira. Muutin uuteen kotiini viime viikolla ja olen kotiutunut hyvin. Äidin syli on paras paikka ja me ollaan opeteltu yhdessä jo kaikenlaista.”

Ihana Paavo on tuonut elämääni jo tässä lyhyessä viikon ajassa niin paljon iloa ja onnea. Hän on kertakaikkiaan hurmaava. Yöt meillä nukutaan vielä pätkissä, mutta ei kai sitä muuta voi olettaakaan, onhan hän vasta 8 viikon ikäinen. Paavo on kyllä yksi hurmuri <3

Paavo

Kevät on ollut monessa mielessä muutoksen aikaa ja tuntuu vihdoin oikealle palata myös blogin pariin. Tervetuloa seuraamaan mun ja Paavon arkea taas tassun verran lähempää<3

//Laura

Instagram: @lauraahola

Snapchat: @laura_ahola

 

 

Kaunis marraskuu

Keltaista ja punaista, kauniita polkuja ja ihania lehtikasoja.

laura ahola blogi

Ulkona on niin upeaa <3 En muista koskaan nähneeni näin kaunista marraskuun alkua. Ilmat ovat olleet jotain ihan uskomatonta ja nämä viimepäivät ovat kyllä todellakin korvanneet menneen kesän surkeita ilmoja. Ihanaa ihanaa ihanaa! Mä vain niin toivon, että viikonloppunakin paistaa aurinko ja pääsen kunnolla ulkoilemaan sunnuntaina. Vuorossa olisi retki seurasaareen, jei!

Laura ahola blogi
OOTD: Takki: Vero Moda / Paita: Zara / Housut: Vero Moda / Kengät: Zara

Taas on perjantai ja viikonloppu ovella. Mä en voi käsittää miten aika on juossut niin nopeasti. Miettikää, että jouluun on enää seitsemän viikoa! SEITSEMÄN. Käsittämätöntä. Joulu on kyllä ihanaa aikaa, mutta tuntuuhan se hassulta kun itse vielä elää jotenkin elokuuta, haha!

Tänään illalla suunnataan katsomaan uusin Bond! Tosi kivaa mennä leffaan ja myönnän, että odotukset on suhteellisen korkealla, koska olen kuullut tähän asti elokuvasta vain hyvää.

Ootko sä nähnyt jo Bondin? No? Oliko se hyvä? 😉

Ihanaa viikonloppua <3

// Laura