Ralph Lauren – Ralph’s Coffee New York

Tiedätkö sen fiiliksen, kun astut sisälle täydelliseen kahvilaan? 

Lupaan, että tiedät sen jälkeen, kun olet vieraillut 5th Avenuen Ralph Laurenin myymälässä sekä sen toisessa kerroksessa sijaitsevassa TÄYDELLISESSÄ Ralph’s Coffeessa <3 Jos voisin olla jossain joka päivä, olisin täällä.

ralphs coffee ny

ralphs coffee Ny

Ralphin myymälä on ylipäätäänkin aivan käsittämättömän upea. Jokaikinen yksityiskohta on mietitty ja huoneet somistettu toinen toistaan hienommiksi. Suosittelen todella lämpimästi kiertämään koko myymälän vaikka et olisi ostoaikeissa. Täällä riittää ihmettelemistä. Ja ihania, ihania vaatteita ja tavaroita!

Ralph lauren

ralph lauren coffee shop

ralph lauren

Moni kahvifiilistelijä miettii varmasti sitä, kuinka hyvät kahvit voi myymälän kahvilassa saada. Vastaus on: Täydelliset.

ralphs coffee

Uskon, että kahvilan maine on kirinyt, koska se on suurentunut puolella viimevuodesta. Yhä se on pieni ja suloinen, mutta yksi mahtava uudistus on se, että hyllystä löytyy myös kotiin vietäviä kahvilan tuotteita. Harkitsin pitkään, että ostanko muutaman kahvikupin kotiin. En sitten kuitenkaan osannut päättää ja ne jäivät kahvilaan.. Hitsi vie, olisi pitänyt ostaa!

Image-2-1024x1024

Kate Spade

Kate Spade

Koko postaus on tiivistettynä tässä: Ihanaa, täydellistä ja parasta. Mene tänne, jos menet New Yorkiin. Tämä paikka täytyy tietää, harva eksyy tänne vahingossa <3

Mitäs sanot, aiotko vierailla täällä vai oletko kenties jo vieraillut?

Lisää ihania kahvilavinkkejä on tulossa <3

// Laura

Ps. Muista käydä 3 kerroksen WC.ssä, sekin on laitettu todella hienoksi!

Brooklyn Bridge

Aurinkoinen ilma, pilvetön taivas ja upeat maisemat!

Brooklyn Bridge on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Olet luultavasti nähnyt sen monessa elokuvassa tai lukenut siitä ja sitä kautta muodostanut oman kuvasi siitä, minkälainen se on.

laura ahola
Housut: Vero Moda | Paita: Gina Tricot | Neule: DKNY | Laukku: Kate Spade NY

image

Oma mielikuvani Brooklyn Bridgestä oli se, että silta itsessään on VALTAVA ja leveä.

Tosi elämässä Brooklyn Bridge on 1,8km pitkä ja yllättävän kapea riippusilta, joka ylittaa East Riverin salmen. On pysäyttävää ajatella, että tämän sillan rakentaminen aloitettiin 1870-luvulla!

Kieltämättä silta on vaikuttava ja varsinkin jälkikäteen mietittynä. Maisemat olivat super kauniit ja ilma mitä paras. Itse korostan kyllä sitä, että ilman täytyy olla hyvä, jotta sillan käveleminen on hauskaa. Ja saahan täältä mahtavia kuvia!

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka silta oli kaunis ja loppujenlopuksi erilainen kuin odotin, riittää sen käveleminen yhden kerran minulle. En koe, että tänne pakosti ensi reissullani uudelleen suuntaan, mutta kerran suosittelen sillan kävelemään. Ja huomioi kauniin päivän valinta! 😉

Oletko Sinä käynyt täällä?

// Laura