Syksyn pukeutuminen

SYKSY.

image

Syksy on aikaa, jolloin pukeutuminen on paikoin hyvinkin ristiriitaista. Aamulla lämpötila saattaa olla +5 asteen paikkeilla ja iltapäivällä lähes +20 asteessa. Toinen puoli minusta haluaisi pitää vielä kynsin ja hampain kiinni jo menneestä kesästä ja toinen puoli takertua ihaniin lämpimiin neuleisiin ja hansikkaisiin kylmyyttä piiloon. Siinä sitä ollaankin helisemässä kun aamuisin yritetään miettiä sopivia asuja koko päivälle.

Pitkälti tästä syystä suosin syksyllä kerrospukeutumista. Erilaiset liivit sopivat nahkatakkien päälle kauniisti ja iltapäivällä ne voi viikata laukkuun odottamaan illan viileneviä tunteja. Tänäkin syksynä tyylini tulee olemaan pitkälti erilaisia mustavalkoisia yhdistelmiä, nahkaa sekä pieniä kivoja yksityiskohtia. Pidän klassisen ajattomasta tyylistä ja suhteellisen harvoin hurahdan sen ihmeellisimpien trendien käyttäjäksi. Klassiset vaatteet toimivat tilanteessa kuin tilanteessa eikä niiden kanssa voi mennä pieleen. 

image

laura ahola
Laukku: Tory Burch / Kengät: Steve Madden / Aurinkolasit: Calvin Klein / Housut: VeroModa / Paita: hm

Syksy on ihanaa aikaa, nautitaan näistä kauniista aurinkoisista syyspäivistä ja kerätään kaikki aurinkoenergia talteen pimeää kautta varten <3

Minkälainen on sinun syksyn tyylisi? Rakastatko klassista pukeutumista vai innostutko kokeilemaan erilaisia trendejä? 🙂 Haluaisin myös tietää, mistä toivoisit minun kirjoittavan syksyn aikana? 🙂

 

// Laura

Kevät fiilis // Tory Burch

Tänään koin sen vihdoin! Sen fiiliksen, että kevät on täällä.

Mitenkäs teidän pääsiäinen sujui? Täällä pääsiäinen oli ihana ja rentouttava. Perjantaina olin ihan kotosalla  ja lauantaina käytiin pääsiäisbrunssilla Lilla Robertsissa, joka sijaitsee siis Helsingin Pikku Roballa ja tarjoaa mielettömän hyvän brunssin myös normi viikonloppuina.

Tory Burch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevät fiiliksissä etsin teille muutaman vanhemman kuvan. Ensimmäisestä näettekin sen, mikä tulee olemaan tänä keväänä käsipuolessani. Tory Burchin musta laukku toimii aina ja sopii asuun kuin asuun. Myös hattaratakki on kaivettu kaapista esiin ja otettu käyttöön, ihanaa!

Tässä vaihtelua New Yorkin postausten väliin <3 Mikä on tämän kevään luotto laukkusi tai asusteesi? 🙂

// Laura