Dreaming

image

 

Mä uskon unelmiin ja siihen, että unelmoiminen kannattaa. Unelmia on ihana pyörittää päässään ja haaveilla kaikesta tulevasta. Samalla tulevaisuuden toiveet ja suunnitelmat tulevat selville ja unelmointi ikään kuin toimii tulevaisuuden suunnittelun työkaluna.

Unelmoinnissa on kuitenkin yksi tärkeä pointti. Se, että unelmiensa eteen pitää olla valmis tekemään töitä. En usko siihen, että jäädään sohvalle makaamaan ja odotetaan kaiken tippuvan taivaalta. Mutta uskon vahvasti siihen, että jos jotain haluaa tarpeeksi kovasti ja on valmis tekemään töitä sen eteen, unelmat ovat saavutettavissa.

Mistä Sinä unelmoit? Uskotko siihen, että unelmat voi saavuttaa?

Ihanaa uutta viikkoa <3

// Laura

Monday motivation <3

quotes

Mitä kaikkea sinä olet aina halunnut tehdä?

Mitä ikinä tahdotkaan saavuttaa, nyt on hyvä aika aloittaa. Liian usein me vain lykätään asioiden aloittamista tai keksitään joku tekosyy miksei se ole mahdollista. Kyllä se on. Pitää vain olla valmis tekemään paljon haluamiensa asioiden eteen.

Ole rohkea ja tällä viikolla ota askel unelmiasi kohti ja lopeta odottelu. Aloita tänään ja huomenna olet jo paljon pidemmällä. Mieti missä olet kuukauden päästä tai ensi vuonna. Entäpä kolmen vuoden päästä?

Ihanaa uutta viikkoa! <3

// Laura