Everyday outfit

Heissan ihanat,

Enää alle viikko mun talvilomaan ja New Yorkin matkaan! En kestä, enkä malta odottaa! Tahdon jo päästä kävelemään niitä pitkiä katuja, fiilistelemään super ihania kahviloita ja nauttimaan jätti latteista ja erilaisista herkuista. Pakkauslistaa olen alkanut jo suunnitella ja mukaan lähtee vain ja ainoastaan tärkeimmät tavarat. Tänä vuonna aion viisastuneena ottaa mukaan myös kunnon talvitakin.. Postausta pakkaamisesta on luvassa ensi viikolla vinkkien kera!

image

Usein talvipukeutumisen haasteena on se, kuinka yhdistää lämmintä vaatetta tyylikkäästi yhteen.  Välillä sitä haluaisi vain hypätä kokovartalohaalariin ja kääriytyä viiden pipon ja huivin alle suojaan pakkasta. Kaupungilla ei kuitenkaan haluaisi kävellä toppa-asussa, vaikka lämpötila kehottaisikin siihen turvautumaan.

image

Vaatevalinnoissa huomiota kannattaa kiinnittää ennen kaikkea materiaaleihin. Akryyli ja polyesteri eivät paljoa lämmitä, mutta kun valitset päällesi oikeaa villaa, on lopputulos täysin erilainen. Hyvään villapaitaan kannattaa panostaa, sillä se kulkee rinnallasi useamman talven.

Yksinkertainen farkun ja valkoisen yhdistelmä toimii arkipukeutumisessa ja hyvän piristyksen asuun tuo myös räväkkä huulipuna. Pieni leikkisyys kokonaisuudessa on must!

image

Neule: Armani Exchange

Laukku: Lauren By Ralph Lauren

Housut: Noisy May

image

Millä vinkeillä sinä selviät kylmistä talvipäivistä?

Ihanaa sunnuntaita <3

// Laura

Alkuvuoden paras löytö <3

Hienostunut tuoksu, kauniit saumat ja mieletön muotoilu.

Kuinka monta käsilaukkua yksi nainen voi tarvita? Vastaus on mielestäni helppo: Monta. Itse olen kuulunut jo pidemmän aikaa laadukkaita laukkuja rakastavien naisten joukkoon. Naisiin, jotka etsivät täydellisiä käsilaukkuja kaikkialta ja ovat valmiita panostamaan niihin löydön osuessa kohdalle. Vuoden vaihteen paras alennusmyyntilöytöni kotiutui Stockmannilta. Olen jo pitkään etsinyt kivaa pikkulaukkua, johon kuitenkin mahtuu jonkin verran tavaraa. Tässä se nyt on <3

Ralph Lauren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakastan Lauren Ralph Laurenin laukkuja. Ne ovat tyylikkäitä ja kestäviä sekä hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Se mikä näistä laukuista tekee vieläkin parempaa, ovat kauniit yksityiskohdat, joita laukut kätkevät sisäänsä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakkauteni kauniisiin ja laadukkaisiin käsilaukkuihin on tuskin jäänyt teiltä huomaamatta. Kiinnostaisiko sarja ”Käsilaukut” blogissa? 😉

Mikä on sinun lempi käsilaukku merkkisi? Entä mikä on paras ale löytösi? Kurkkasitko jo vinkkini alennusmyynti shoppailuun aiemmasta postauksestani? Pääset sinne TÄSTÄ 🙂

// Laura

INSTAGRAM: lauraahola

SNAPCHAT: laura_ahola

FACEBOOK: TÄSTÄ