Kuinka piristää talven pukeutumista?

Heissan ihanat,

Pitkästä aikaa olen palannut blogin äärelle. Pidemmäksi venynyttä taukoa en ollut suunnitellut, kertakaikkiaan aika ei vain ole riittänyt kirjoittamiseen. Anteeksi siitä.

Helmikuu on huippukuukausi monestakin syystä. Tällä viikolla lähden nopeasti piipahtamaan Madridissa ja siitä muutaman viikon kuluttua suuntaan lomailemaan viikoksi New Yorkiin. Rakastan matkustamista ja nämä tulevat matkat piristävät kummasti ja auttavat jaksamaan tätä harmaata säätä.

laura ahola blogi

Tuleva kevät tuo mukanaan myös muita huippujuttuja ja yhtenä parhaimmista se tuo hyvän ystäväni Emmin takaisin Helsinkiin. Tiedätte varmasti sen tunteen kun yksi parhaista ystävistäsi asuu kaukana, etkä pääse näkemään häntä aina kun haluaisit.. Se tunne on syvältä. Kohta odotus kuitenkin palkitaan ja nainen saadaan takaisin kotiin <3

laura ahola blogi

Tänä talvena olen rakastunut vaalean punaisen ja nahkan yhdistelmään. Ne tuovat yhdessä puettuna asuun mahtavaa kontrastia sekä hauskaa yllätyksellisyyttä.

Mutta sitten itse asiaan. Kuinka piristää talven pukeutumista ja tyyliä?

Tehoste väri. Jos tyylisi on tavallisesti mustaa ja harmaata, valitse tehosteväriksi esimerkiksi pinkki jakku tai sininen neule. Tehostevärin ei tarvitse olla kuin yhdessä vaatekappaleessa ja se muuttaa koko asun fiiliksen ja tuo siihen raikkautta.

Koru. Yksinkertainen tapa muuttaa koko asu on valita siihen sopiva koru. Asu muuttuu täysin sen mukaan valitsetko siihen näyttävän Statement- korun vai hillityn ohuen ketjun. Näin nopeasti saat muutettua asusi yleisvaikutelmaa ja sanomaa. Tällä tavoin muutat myös työvaatteen after work kuntoon alle puolessa minuutissa! 🙂

Lumoava

Huulipuna. Värikäs huulipuna piristää asun kuin asun! Kuka sanoi, ettet voisi laittaa itsellesi räväkkää pinkkiä tai oranssia sävyä? Heivaa vanhat uskomukset romukoppaan ja nappaa itsellesi pysäyttävä huulipuna! Se piristää varmasti!

laura ahola
Jakku: Zara / Toppi: VeroModa / Hame: GinaTricot / Kengät: Zara / Koru: Lumoava

Kynnet. Huolitellut kynnet viimeistelevät kokonaisuuden. Itse käytän rakennekynsiä siitä syystä, etteivät omat kynteni kasva vahvoina. Myönnän ihailevani ystävieni omia luonnollisia pitkiä kynsiä, mutta tiedän, ettei omien kynsien kasvattaminen ole minulle realistista. Ne kun katkeavat heti hieman kasvettuaan. Tällä hetkellä olen rakastunut vaaleisiin nuden sävyihin, jotka sopivivat asun kuin asun kanssa. Kevääksi aion hankkia ihania pastillilakkoja, joilla voin vaihdella sävyä fiiliksen mukaan koska vain.

 image

Ihanaa uutta viikkoa ja kiitos kun luet blogiani <3 Jos sulla on hyviä vinkkejä omien kynsien kasvatukseen, kuulen mielelläni.

Minkälainen on Sinun talven tyylisi?

// Laura

Kevättä kohti <3

Auringinpaiste, lämpenevä ilma ja hyvä fiilis.

Kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia! Miettikää, ei enää montaakaan kuukautta ja aurinko palaa tänne <3 Tulevana keväänä tahti on kova ja tekemistä riittää.

laura

Näin pimeän talven keskellä tekee hyvää fiilistellä tulevaa kevättä ja sitä, että jokainen päivä on hieman edellistä pidempi. Kevät tulee olemaan hyvin kiireinen töiden parissa ja sen lisäksi keväälle on super kivoja suunnitelmia matkojen muodossa, joista kerron lisää seuraavassa postauksessa. Ajatella, juuri kuin kirjoitin matkakuumeesta! Vai juuriko siitä johtuen, haha!

päivän asu

päivän asu

Kevääseen liittyy myös se tietty raikkaus pukeutumisessa. Näitä kuvia olen teille säästellyt jo hetken verran, koska tässä asussa yhdistyy monta elementtiä mistä pidän kevät pukeutumisessa. Tyylini kulmakivi musta väri on hyvin esillä ja sen vastapainona oleva pinkki hattaratakki tuo asuun leikkisyyttä. Luotto laukkuni Tory Burchilta toimii aina ja nuttura tuo kokonaisuuteen huolitellun loppusilauksen, vaikka sen tekemiseen meneekin vain muutama minuutti 😉

ootd

Ootd
ASU: Takki – Zara / Housut – Vero Moda / Laukku – Tory Burch

Ihanaa kun valo lisääntyy ja energia palaa kehoon sen myötä ihan toisella tavalla!

Mitä Sinä odotat keväältä eniten? <3

// Laura