Tankotanssi

Pyörähdyksiä, venytyksiä, luottamusta ja jännitystä.

Olen pitkään etsinyt itselleni uutta harrastusta ja Vitamin Wellin järjestämän Bootcampin myötä pääsin ilokseni tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin. Viimeisimpänä näistä tankotanssiin, jota olen aikanaan hetken aloittelijatasolla harrastellut.

rock the pole

Tanssipaikka sijaitsi Kaisaniemessä ja Rock The Polen studioilla. Tunti alkoi aikaisin, klo 7.30 joten ensimmäiset kiepit tehtiin vielä aamuhiekat silmissä. Oli super hauskaa huomata, että jotain niistä vuosia sitten opetelluista alkeista oli yhä muistissani ja pakko tunnustaa, että innostuin taas kovin tankoilemaan! Oon pitkään pohtinut pitäisikö aloittaa tämä harrastus alusta ja onneksi pääsin huippuporukalla sitä taas kokeilemaan ja toteamaan, että tämä on juuri sitä hauskaa liikuntaa mitä kaipaan elämääni lisää.

image

Tunnin jälkeen suuntasimme aamupalalle ihanaan Espresso Edge.en, joka sijaitsee Liisankadulla. Aamupalaksi meille oli tehty ihania croissanteja, täytettyjä leipiä, erilaisia smoothieita ja erikoiskahveja. Nam <3 Uskon, että tämä tulee jatkossa olemaan yksi suosikkikahviloistani! Kannattaa piipahtaa!

image

image

image

Vitamin Well

Vitamin Well.in juomat ovat olleet suosikkejani jo useita vuosia. Olen super iloinen siitä, että olemme päässeet tekemään yhteistyötä ja siitä, että sain kutsun heidän Bootcampiinsa. Hyvässä porukassa on kiva käydä treenaamassa ja päästä testaamaan uusia lajeja sekä ylittämään itseään.

Tällä hetkellä Vitamin Wellin Instagram sivuilla @vitaminwellsuomi on nenäpäivän kilpailu, jossa voi voittaa puolen vuoden Vitamin Well juomat itselleen! Tähän Nenäpäivän kampanjaan voit osallistua 15.11 saakka jakamalla Instagramissa kuvasi Vitamin Well pullon kanssa hastageilla #vitaminwellsuomi #nenäpäivä. Myös jokaisesta tägätystä postauksesta lahjoitetaan 1euro Nenäpäivä 2015-keräykseen <3

// Laura

PS. Löydät minut Instagramista @lauraahola

*Yhteistyö VitaminWellBootcamp

Smoothie vinkki!

Marjoja, banaania ja superfoodeja.

image

Mansikoita, banaania, jogurttia, taateleita, avocadoa, kiiviä ja limeä. Superfoodeja ja pähkinöitä, mantelimaitoa ja raakasuklaanibsejä. Täydellisen smoothien valmistamiseen löytyy niin monia vaihtoehtoja <3

Smoothie on ollut yksi lempi aamupaloistani pitkään jo yksin siitä syystä, että sen voi nauttia kätevästi siirtyessä paikasta toiseen ja se on helppo vain kaataa kurkusta alas. Arkiaamuisin en jaksa vitkutella kotona vaan haluan liikkelle mahdollisimman nopeasti ja näihin nopeisiin aamuihin smoothiet sopivat loistavasti 😉

Sisältöä muokkaamalla aamupalastaan voi tehdä juuri niin kevyen tai täyteläisen kun tahtoo ja oikeat superfoodit lisäämällä smoothie pitää helposti sisällään uskomattoman määrän tärkeitä ravintoaineita. Tänä talvena uusi tuttavuus sekoituksissani on Total25. Tämä sekoitus erilaisia superfoodeja auttaa ravitsemaan kehoa ja pitämään flunssan loitolla. Kaiken lisäksi se maistuu hyvältä eikä jää paakkuiseksi muun juoman joukkoon. Toimii!

Kuvassa oleva smoothieni sisältää:

  • Jogurttia
  • Banaania
  • Tuoretta Minttua
  • Raakakaakaonibsejä
  • Pussin Total25

Mitkä ovat Sun lempiainesosat smoothieeseen? Entä oletko jo testannut smoothiebaaria? 😉

// Laura

*Tuote saatu lahjaksi: Suomen voimaruoka