Helsingin paras brunssi

Kyllä – se on löytynyt.

sisustus lilla roberts

lilla roberts

lilla roberts brunssi

hotelli lilla roberts

pikkuroba

lilla roberts brunssi

champagne

ootd laura ahola

fresh fruits

fooood

Upea, upea Lilla Roberts on saanut tarkkaan harkitun maineen suosikki brunssi paikkanani Helsingissä. Rakastan sen tarjoiluja, sisustusta sekä sitä ihanaa fiilistä, mikä täällä vallitsee. Olen myös super tarkka siitä, kuinka puhtaana brunssipaikkoja pidetään. En pidä ajatuksesta, että jokainen närppii itselleen sopivimmat tarjoilut pöydästä ilman, että käsiä on pesty ja kaikki on hygieenista.. Onneksi siisteys on ehdottomasti yksi Lilla Robertsin valtteja, samoin super kaunis ja tarkkaan harkittu klassinen, mutta mielenkiintoisen yksityiskohtainen sisustus. Tämä paikka inspiroi minua ja fiilis täällä on ihana. Suosittelen lämpimästi varaamaan pöydän ja nauttimaan <3

 

Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta