5 vinkkiä parempaan syksyyn

Miten selvitä syksystä ja pimenevistä illoista?

Olympus

  • Soita ystävälle. Mikään ei piristä paremmin kuin ystävän kanssa höpöttäminen. Tämän voi tehdä myös nopeasti kun on kävelemässä paikasta toiseen, aina ei tarvitse harrastaa maratonpuheluita, vaikka nekin ovat kivoja. Samoin nopea yllätyspuhelu on ihana piristysruiske myös ystäväsi päivään!
  • Järjestä Brunssi. Hyvä brunssi on ihana tapa viettää rennosti aikaa läheisten kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Brunssiaikaan on usein myös pirteimmillään kun päivä on vasta alkamassa tai puolessa välissä. Tämän voi helposti toteuttaa niin, että kaikki tuovat paikalle jotain. Näin päävastuu ruoan teosta siirtyy järjestäjältä kaikille osallistujille.
  • Lue kirja. Minkä kirjan aiot lukea tänä syksynä? Erilaiset kirjat kutsuvat syksyn viettoon. Välillä on kiva lukea ja selailla kevyempiä kirjoja, mutta minulle syksy on usein erilaiseten itsensä kehittämiskirjojen kulta-aikaa.
  • Hanki uusi harrastus. Rakastatko urheilua tai kahviloita? Viihdytkö museoissa tai kävelyretkillä? Mieti mitä kaikkea kivaa voisit näiden puitteissa tehdä syksyllä ja varaa jo valmiiksi aikaa kalenteriin. Näin toivomasi aktiviteetit tulevat oikeasti tehdyiksi.
  • Osta kynttilöitä. Mikään ei ole ihanampaa kuin viilenevänä syysiltana kääriytyä vilttiin, polttaa kynttilöitä, lukea kirjaa ja juoda teetä. Täydellistä <3

Olympus suomi

Vaikka kuinka rakastan kesää, on syksyssä oma ihana tunnelmansa. Näillä tavoin aion tehdä siitä parhaan mahdollisen. Ihanaa Syyskuuta <3

Mikä on sinun paras vinkkisi tulevalle syksylle?

<3: Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta