Ravintola Demo Mattolaiturilla

möet

Yksi Helsingin parhaista kesänviettopaikoista on ehdottomasti Mattolaituri, jonka yhteyteen on tänä kesänä avautunut Ravintola Demo. Vihdoin Mattolaiturilta saa myös kunnon ruokaa 🙂

ravintola demo mattolaituri

Ruoka oli herkullista ja lisukkeet sitäkin paremmat. Lisäpisteitä sai ehdottomasti myös annoksen visuaalisuus sekä se mahtava kesäkeittiö fiilis, mikä grillaajilla oli! Huippua käydä paikassa, jossa työntekijät selkeästi viihtyivät ja olivat hyvällä fiiliksellä.

Menu oli hyvin kalaan painottuva ja sisälsi yhden liha-annoksen. Kalaruoka sopii kyllä hyvin tähän ympäristöön, mutta olisin toivonut menun sisältävän näiden lisäksi yhden kana-annoksen. 

Mattolaiturin sijainti on myös vertaansa vailla ja pidän siitä, että heillä löytyy erilaisia istuskelualueilta ja vilttejä iltaa varten. Parempia maisemia on vaikea löytää ja tänne kannattaa tuoda myös ulkomailta saapuvat vieraat 🙂

ravintola demo

MIKÄ: Ravintola Demo.

MISSÄ: Mattolaiturilla, Helsingin kaivopuiston rannassa.

HINTALUOKKA: 15-20e /annos

RUOAN ODOTUSAIKA: 10-15min

ISOON VAI PIENEEN NÄLKÄÄN: Isoon, nälkä lähtee kyllä!

MENETKÖ UUDELLEEN: Varmasti, loistava tunnelma ja hyvää ruokaa!

kesä 2016

Tätä ravintolaa kannattaa kokeilla, loistava kesäfiilis ja taatut maisevat toimivat!

Tästä alkaa uusi juttusarja, joka tulee kestämään ainakin kesän yli. Tervetuloa seuraamaan parhaita ravintola ja kahvilavinkkejä aina tiistasin <3 Kuulen myös mielelläni Sinun vinkkisi Helsingin parhaista paikoista!

<3:Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta