Kevät fiilis // Tory Burch

Tänään koin sen vihdoin! Sen fiiliksen, että kevät on täällä.

Mitenkäs teidän pääsiäinen sujui? Täällä pääsiäinen oli ihana ja rentouttava. Perjantaina olin ihan kotosalla  ja lauantaina käytiin pääsiäisbrunssilla Lilla Robertsissa, joka sijaitsee siis Helsingin Pikku Roballa ja tarjoaa mielettömän hyvän brunssin myös normi viikonloppuina.

Tory Burch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevät fiiliksissä etsin teille muutaman vanhemman kuvan. Ensimmäisestä näettekin sen, mikä tulee olemaan tänä keväänä käsipuolessani. Tory Burchin musta laukku toimii aina ja sopii asuun kuin asuun. Myös hattaratakki on kaivettu kaapista esiin ja otettu käyttöön, ihanaa!

Tässä vaihtelua New Yorkin postausten väliin <3 Mikä on tämän kevään luotto laukkusi tai asusteesi? 🙂

// Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta