Ralph Lauren – Ralph’s Coffee New York

Tiedätkö sen fiiliksen, kun astut sisälle täydelliseen kahvilaan? 

Lupaan, että tiedät sen jälkeen, kun olet vieraillut 5th Avenuen Ralph Laurenin myymälässä sekä sen toisessa kerroksessa sijaitsevassa TÄYDELLISESSÄ Ralph’s Coffeessa <3 Jos voisin olla jossain joka päivä, olisin täällä.

ralphs coffee ny

ralphs coffee Ny

Ralphin myymälä on ylipäätäänkin aivan käsittämättömän upea. Jokaikinen yksityiskohta on mietitty ja huoneet somistettu toinen toistaan hienommiksi. Suosittelen todella lämpimästi kiertämään koko myymälän vaikka et olisi ostoaikeissa. Täällä riittää ihmettelemistä. Ja ihania, ihania vaatteita ja tavaroita!

Ralph lauren

ralph lauren coffee shop

ralph lauren

Moni kahvifiilistelijä miettii varmasti sitä, kuinka hyvät kahvit voi myymälän kahvilassa saada. Vastaus on: Täydelliset.

ralphs coffee

Uskon, että kahvilan maine on kirinyt, koska se on suurentunut puolella viimevuodesta. Yhä se on pieni ja suloinen, mutta yksi mahtava uudistus on se, että hyllystä löytyy myös kotiin vietäviä kahvilan tuotteita. Harkitsin pitkään, että ostanko muutaman kahvikupin kotiin. En sitten kuitenkaan osannut päättää ja ne jäivät kahvilaan.. Hitsi vie, olisi pitänyt ostaa!

Image-2-1024x1024

Kate Spade

Kate Spade

Koko postaus on tiivistettynä tässä: Ihanaa, täydellistä ja parasta. Mene tänne, jos menet New Yorkiin. Tämä paikka täytyy tietää, harva eksyy tänne vahingossa <3

Mitäs sanot, aiotko vierailla täällä vai oletko kenties jo vieraillut?

Lisää ihania kahvilavinkkejä on tulossa <3

// Laura

Ps. Muista käydä 3 kerroksen WC.ssä, sekin on laitettu todella hienoksi!

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta