Shoppailuvinkit New Yorkiin – Woodbury Outlet

Heissan ihanat!

Veikkaan, että tämä postaus on yksi odotetuimmista New Yorkiin liittyen. Ensimmäinen osio New Yorkissa shoppailua sijoittuu outletien maailmaan. Mihin kannattaa mennä, tekeekö niistä oikeasti hyviä löytöjä ja mitä se maksaa? Näihin kaikkiin vastaukset löytyvät alta muutaman vinkin kera 😉

Woodbury Outlet

Paras outlet, missä olen koskaan käynyt, sijaitsee Woodburyssa, noin tunnin ajomatkan päässä New Yorkin isoimmalta linja-auto asemalta. Woodbury pitää sisällään todella laajan valikoiman eri myymälöitä ja muistuttaa tavallaan pientä mökkikylää. Myymälä luettelon, kartan ja paljon muuta löydät tästä.

Omia suosikkejani ovat mm. A|X Armani Exchange , Kate Spade NY, DKNY, Adidas, Polo Ralph Lauren, Nike, Saint Paris, Tory Burch ja Tumi.

IMG_1839
IMG_1847

Parhaat löydöt tein Kate Spadyn myymälästä, josta löysin kaksi ihanaa käsilaukkua sekä clutchin. Loistavia löytöjä kotiutui myös DKNY.ltä, josta mukan tarttui iso kasa erilaisia -yllättäen mustia- puseroita. Näitä tulettekin näkemään erilaisissa postauksissa myöhemmin<3

Oon niin fiiliksissä mun ihanista löydöistä ja siitä, että kerrankin onnistuin shoppailemaan järkevästi ja ostamaan vain sellaisia juttuja, mitä varmasti todella tulen käyttämään. Mutta sitten faktoihin.

IMG_1848

Kuinka pääset Woodburyyn?

Helpoin tapa saapua Woodburyn outletiin on napata sinne suoraan kuljettava bussi Manhanttanin pää linja-auto asemalta. Tähän bussiin liput myydään erikseen aseman 2 kerroksesta. Myös saapuessasi asemalle et voi välttyä näkemästä henkilöitä, jotka myyvät lippuja kadulla. Itse olen halunnut ostaa liput aina asemalta suoraan, ihan vain varmuuden vuoksi.

Lippu maksaa 42 dollaria per henkilö ja sisältää paluumatkan sekä saapuessasi perille, saat tervetulokeskuksesta lippuja vastaan alennuskuponkivihkon, joka oikeuttaa erilaisiin lisäalennuksiin myymälöissä. Se kannattaa hakea, vaikka tänä vuonna en sitä juuri käyttänytkään. Myymälöistä kannattaa myös kysyä onko heillä lisäalennuksia kuponkivihkossa ennen kuin maksaa 😉

IMG_1837

Menomatka outletiin kestää noin tunnin verran. Mukaan kannattaa varata ainakin vesipullo. Kun pääset perille, löydät kauppojen lisäksi ravintolamaailman sekä kahviloita, joissa voit syödä lounasta tai istahtaa levähtämään. Ravintolamaailma on uusittu tässä vuoden sisällä ja täytyy sanoa, että Woodburyssa on nyt panostettu erilaisiin ravintoloihin ja kahviloihin, mikä on todella mukavaa! Vielä viime vuonna täällä oli yksi Starbucks ja mäkkäri. Muuta en edes muista nähneeni.

Takaisintulomatka saattaa kestää hyvinkin paljon kauemmin! Tähän kannattaa varautua, enkä suosittele suunnittelemaan mitään tiukka aikatauluista iltaohjelmaa outlet päivälle. Kyllä, täällä saat kulumaan koko päivän, eli luvassa on päiväreissu ostosten parissa.

Takaisintulomatkaa kannattaa myös pelata miettimällä sitä, mihin aikaan lähdet outletista takaisin kotiin. Bussijonot ovat tiettyyn aikaan hyvin pitkät sielä päässä, eivätkä kaikki halukkaat aina mahdu tietyn kellonajan bussiin. Tämä aika on yleensä omien kokemusteni perusteella ollut noin klo. 16-17 maissa. Pahimmillaan kotimatkaa olen sieltä tehnyt yli 2 tuntia, mutta tällä kertaa päästiin noin tunnissa. Yritettiin taktikoida liikenneruuhkien välttämistä ja valittiin outlet päiväksi sunnuntai. Kyllä kannatti! Suosittelen lämpimästi.

IMG_1850

Huh, olipahan paljon asiaa! Varmaan vieläkin riittäisi juttua, mutta tiivistän kaiken sanomalla mene tänne, jos rakastat shoppailua ja haluat tehdä hyviä löytöjä! Täältä löytyy kaikkea niin miehille, naisille kuin lapsille. Valikoimaa on myös jokaiselle budjetille ja ruokapaikkojakin nykyään mukavasti 😉 Ja mikä tärkeintä, täällä on ollut hyvin siistiä eikä sottaista.

Oletko sinä käynyt Woodburyssa? Jos olet – mitä tykkäsit? Ja mikä tärkeintä – teitkö hyviä löytöjä 😉

// Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta