Pakkauslista New Yorkiin

Ihana ihana loma on nyt takana ja paluu arkeen koittanut. Pahoittelut siitä, että postauksissa on kestänyt. Mutta nyt niitä alkaa tulla;)

Lupasin tehdä postausta siitä, mitä matkalle lähti mukaan. Tällä kertaa pakkauslista Nykiin oli hyvin lyhyt, koska tiesin ostavani paikan päältä hyvin paljon kaikkea. Mukaan viikon matkalle lähti vain kahdet housut, kolme puseroa, kaksi toppia, kahdet kengät, alusvaatteet sekä meikit ja hiustuotteet.

IMG_2539

Pakkausvikit:

 • Pakkaa vain oleelliset tavarat ja vaatteet mukaan. Jos arvot jonkin ottamista mukaan useaan otteeseen, jätä se kotiin.
 • Tee pakkauslista. Kirjoita ylös mitä tarvitset mukaan. Paperille kirjoitettuna suunnitelmasi jäsentyy ja näet heti onko mukaasi tulossa järkevä kokonaisuus.
 • Valitse mukaan vaatteita, jotka sopivat yhteen. Muutamalla vaatekerralla luot hyvin monta yhdistelmää, kunhan etukäteen tarkistat yhteensopivuuden mallien ja värien osalta!
 • Kosmetiikka: Pakkaa kaikki pienempiin purkkeihin. Shampoo, hoitoaine, kasvovesi, kasvovoide, yövoide, seerumi, suihkusaippua, vartalovoide, hiuslakka, kuivashampoo…. Lista on pitkä sekä yllättävänkin painava. Purkita tuotteet pienempiin pakkauksiin ja matkalaukkujen kilot kiittävät. Useat kaupat myyvät matkakokoisia tuotteita niin täysinä kuin tyhjinä. Itse säästän kaikki hyvät pienet purkit, jotka voin pakata myöhemmin uudelleen ja matkojen lopuksi jätän tyhjät ei uudelleen täytettävät purkit hotellille.
 • Tarkista säätiedot. Pakkaa kohteesi lämpötilan mukaisesti sekä tutustu kohteeseen etukäteen, jotta voit arvioida sääolosuhteita tarkemmin. New Yorkissa tuulee esimerkiksi todella kylmästi, jolloin ilma tuntuu huomattavasti mittarista katsottua kylmemmältä.
 • Rullaa vaatteet matkalaukkuun. Rullattuna vaatteet vievät vähemmän tilaa sekä säilyvät sileämpinä! Kokeile ja huomaa, kuinka paljon lisätilaa matkalaukkuusi vapautuu.

IMG_2540

Käsimatkatavarat:

Itse pakkaan käsimatkatavaroihin aina meikit, kuulokkeet, iPadin sekä muutaman lehden. Muista pakata käsimatkatavaroihin myös käsivoide ja huulirasva! Sekä silmälaput 🙂

Pakollinen hankinta käsimatkatavaroihin on myös niin sanottu hätävarapatukka, eli jokin pähkinä- tai välipalapatukka, jonka voi syödä nälän tullessa. En oikein fanita lentokoneruokaa, joten nykyään jätän sen useimmiten syömättä. Kyse ei ole siitä, että niroilisin, tai ehkä vähän siitäkin, mutta monesti mun vatsani on ollut todella kipeä lentokoneruoan jälkeen.

IMG_2087

New York on ihana matkakohde, jota voin suositella täydellä sydämellä! Myös lennolla maisemat olivat paikoittain käsittämättömän kauniit. Jos olet lähdössä Nykiin piakkoin tai haaveilet vierailevasi sielä joskus tulevaisuudessa, kannattaa blogin puolella vierailla seuraavina viikkoina useampaan otteeseen nappaamassa parhaat matkavinkit 😉 Luvassa on kahvilavinkkejä, shoppailukokemuksia ja muuta hauskaa puuhaa NewYorkiin!

Ihanaa olla taas blogin parissa <3

// Laura

lauraahola

8 vastausta artikkeliin “Pakkauslista New Yorkiin”

  • Ihana kuulla! 🙂 Uskon, että tulet niin tykkäämään Manhanttanista!

 1. 3 viikon päästä lähdössä New Yorkiin. Tämä postaus tuli enemmän kuin tarpeeseen (kuin myös varmasti tulevatkin Nyki postaukset) 🙂

  • Oi ihanaa! Uskon, että tulet niin tykästymään New Yorkiin. Paljon ihania juttuja siihen liittyen on tulossa 🙂 Muista kunnon takki, ettet jäädy tuulessa 😉

 2. Olen juuri lähdössä tänään myös matkalle ja hyödynnän myös tuota kirjoittamista ennen pakkaamista. Näkee järkevästi mitä tarvitsee, muistaa olennaisia lisää ja voi ruksia mitkä ovat jo löytäneet laukkuun. Kosmetiikasta otan aina mukaan vain välttämättömimmät, eli yksi kosteusvoide kasvoille (ei yö-, päivä- ja seerumeita :D) ja ehkä hiuspuuterin shampoon lisäksi. Vaatteiden kohdalla usein helposti tulee lätkittyä erilaisia kivoja paitoja, siinä kohtaa pitääkin aina ottaa pieni mietintätauko. Ja kengät, pitäisi jaksaa kulkea jalkjen päällä pitkään joten kengät ovat haaste.

  • Ihanaa matkaa! 🙂 Pakkauslista on niin kätevä ja helpottaa munkin mielestä todella paljon. Kenkävalinta on kyllä aina vaikein! Onneksi lenkkarit on muodissa niin niillä voi viilettää huoletta – jos vain tarkenee. Ja jossei niin hyvät kävelynilkkurit on ehdottomat. Mulla nykissä oli kahdet matalat nilkkurit, joilla jaksoi kävellä lukemattoman askelmäärän päivittäin. Vielä kerran ihanaa matkaa, nauti 🙂

 3. Hyviä vinkkejä!! Ylihuomenna lähteekin kone kohti New Yorkia, en malta odottaa 🙂 Pitää tosiaan koittaa ottaa mahdollisimman vähän tavaraa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta