Everyday outfit

Heissan ihanat,

Enää alle viikko mun talvilomaan ja New Yorkin matkaan! En kestä, enkä malta odottaa! Tahdon jo päästä kävelemään niitä pitkiä katuja, fiilistelemään super ihania kahviloita ja nauttimaan jätti latteista ja erilaisista herkuista. Pakkauslistaa olen alkanut jo suunnitella ja mukaan lähtee vain ja ainoastaan tärkeimmät tavarat. Tänä vuonna aion viisastuneena ottaa mukaan myös kunnon talvitakin.. Postausta pakkaamisesta on luvassa ensi viikolla vinkkien kera!

image

Usein talvipukeutumisen haasteena on se, kuinka yhdistää lämmintä vaatetta tyylikkäästi yhteen.  Välillä sitä haluaisi vain hypätä kokovartalohaalariin ja kääriytyä viiden pipon ja huivin alle suojaan pakkasta. Kaupungilla ei kuitenkaan haluaisi kävellä toppa-asussa, vaikka lämpötila kehottaisikin siihen turvautumaan.

image

Vaatevalinnoissa huomiota kannattaa kiinnittää ennen kaikkea materiaaleihin. Akryyli ja polyesteri eivät paljoa lämmitä, mutta kun valitset päällesi oikeaa villaa, on lopputulos täysin erilainen. Hyvään villapaitaan kannattaa panostaa, sillä se kulkee rinnallasi useamman talven.

Yksinkertainen farkun ja valkoisen yhdistelmä toimii arkipukeutumisessa ja hyvän piristyksen asuun tuo myös räväkkä huulipuna. Pieni leikkisyys kokonaisuudessa on must!

image

Neule: Armani Exchange

Laukku: Lauren By Ralph Lauren

Housut: Noisy May

image

Millä vinkeillä sinä selviät kylmistä talvipäivistä?

Ihanaa sunnuntaita <3

// Laura

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Everyday outfit”

  1. Kääk, innolla odotan postauksia reissusta ja kaikkeen siihen liittyvästä – Fiilistellen omaa, tulevaa/ensimmäistä Nykin reissua ensi kuun lopussa. Tulee perhosia vatsaan pelkästä ajatuksesta. 🙂

    • Oih ihanaa! 🙂 Nyki on jotain niin parasta <3 Blogiin on tulossa varmasti paljon juttua reissusta =))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta