Kevään 5 tavoitetta

Mitä tavoitteita sinulla on tälle keväälle?

Pysähdyin miettimään tätä kevättä, alkanutta vuotta 2016. Tuntuu, että kuukausi on mennyt hujauksessa ja uskon vahvasti havahtuvani jälleen kesäkuussa ihmettelemään sitä, mihin kevät taas katosikaan. Päätin luoda itselleni muutaman konkreettisen tavoitteen keväälle kotiin ja hyvinvointiin liittyen, joiden onnistumista voin sitten kesällä arvioida uudemman kerran.

Tavoitelistani keväälle on seuraava:

  • Siivoa vaatehuone. Kevään tullen koen aina tarvetta saada asuntoni järjestykseen. Tämä projekti alkaa tänä keväänä vaatehuoneesta, joka tällä hetkellä muistuttaa epätoivoisesti varaston ja vaatehuoneen välimallia. Tavoitteeseen kuuluu myös pitää vaatehuone vaatehuoneena ( ja unohtaa sen varastokäyttö).
  • Myy turhat vaatteet. Taas on aika luopua niistä vaatteista, jotka vain täyttävät hyllyjäni. Olen kyllästynyt niihin ”pakko säilyttää” vaatteisiin, joita en todellisuudessa ole käyttänyt enää hyvinkään pitkään aikaan. Nyt siis hei hei kaikille niille semikivoille sekä super ihanille, vain kaappiin koristeiksi jääneille vaatteille.
  • Lue 5 kirjaa. Innostuin muutama viikko sitten tilaamaan itselleni taas uutta luettavaa. Nyt kotona odottaa kasa mielenkiintoisia kirjoja, joiden lukemista en malttaisi odottaa. Ihanaa omaa aikaa viltin alla, tee kuppi kädessä ja kirja edessä<3
  • Treenaa säännöllisesti. Kevään yksi haasteista on varmati treenaaminen ja treeneille sopivan ajankohdan löytäminen. Tästä eteenpäin treenikamat kulkevat mukana myös työmatkoilla, jolloin hotellien kuntosalihuoneet sekä paikalliset kuntokeskukset tulevat tutuiksi.
  • Syö terveellisesti. Alkuvuoden ruokavalio on ollut suhteellisen hyvä. Gluteiinia olen onnistunut pääsääntöisesti välttämään, vaikka viime viikolla koinkin pieniä heikkoja hetkiä ostaessani croissantteja sekä maalaisleivän… Mutta joskus on vain pakko. Keväällä aion jatkaa ruokavalioon panostamista, jotta vointini pysyy hyvänä eikä vatsa ole jatkuvasti kipeänä.

image

Ihanaa kevättä! Odotan, että kuulen myös Sinun kevään tavoitteistasi <3

//Laura

Follow: Instagram: @lauraahola / @labeaytyyy

Follow: Snapchat: laura_ahola

Ps.Missä mielestäsi on Helsingin paras kirpputori, josta voi varata pöydän ja tulla itse myymään? 🙂

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta