Miksi kirjoitan blogia?

Miksi sä kirjoitat sitä blogia? Eikö sun kannattaisi tehdä jotain järkevämpää?

laura ahola

Kuulen usein kysymyksiä siitä, miksi kirjoitan blogiani. Miksen käyttäisi vapaa-aikaani johonkin muuhun kuin kuvailuun ja kirjoittamiseen, miksen vaikka alkaisi harrastamaan enemmän jotakin kehittävää ja unohtaisi turhanpäiväsen höpinän.

Niinpä, siinä vasta kysymys.

Olympus

No, miksi minä kirjoitan tätä blogia.

Siksi, että rakastan kirjoittamista ja haluan inspiroida ja välittää hyvää fiilistä eteenpäin.

Siksi, että blogin kirjoittaminen on mulle hengähdystauko arjen keskelle, mun omaa aikaa, jolloin saan uppoutua omiin ajatuksiini ja omiin fiiliksiini.

Siksi, että haluan jakaa eteenpäin intohimoani muotiin, hyvinvointiin  ja positiiviseen elämän asenteeseen.

Siksi, että pääsen intoilemaan ihanista kengistä, kauniista laukuista ja kaikesta muusta kauniista, mitä matkan varrella kohtaan.

Siksi, että mä yksinkertaisesti rakastan blogin pitämistä.

Olumpus Pen

Blogi haastaa kokeilemaan uusia juttuja.

Olen nykyään kiinnostunut kuvaamisesta ihan eri tavalla kuin ennen. Haluan kehittyä siinä vielä paljon enemmän ja todella opetella käyttämään kameraani oikein. Ostin tämän Olympus Penin viime kesänä lahjaksi itselleni unelmatyöni saavuttamisen johdosta. Joka viikko yritän opetella säätämään kameraa paremmin ja paremmin, mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

laura ahola

Ennen kaikkea mä pidän blogia rakkaudesta lajiin. Mun intohimostani muotiin ja hyvinvointiin sekä positiivisen fiiliksen lähettämiseen. Blogin kirjoittaminen on vain yksinkertaisesti todella kivaa.

Mä toivon, että mun blogini tuottaa lukijoilleen iloa ja että jokainen poistuu täältä inspiroituneena ja mikä olisi parasta, positiivisella mielellä. Elämässä on miljoona asiaa joita voi surkutella, tämä vain ei ole se paikka, jossa asioita murehditaan.

Täällä nautitaan elämän parhaista puolista, syödään suklaata, jumpataan ja rakastutaan yhä uudelleen upeisiin vaatteisiin, kenkiin sekä huulipuniin. Välillä keskustellaan myös pintaa syvemmältä ja vietetään aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Täällä pysähtytään nauttimaan elämästä ja myös niistä pienistä upeista hetkistä, jotka usein loppujen lopuksi ovat niitä parhaita.

Näistä syistä minä kirjoitan blogia.

<3: Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta