Helpotus matkakuumeelle!

Kuten kerkesin jo hieman aiemmissa postauksissani vihjailla, on matkakuumeelle haettu helpotusta ja matka varattu. Helmikuun lopussa lähden viikonksi NEW YORKiin! Luvassa on siis paljon shoppailua, kävelyä ja ihania kahviloita. Huippua, en malta odottaa!

New York on mielettömän kiva kohde, joka tarjoaa kaikkea mitä voi vain toivoa! Nähtävyyksiä ja upeita rakennuksia, mielettömiä shoppailumahdollisuuksia, viihdettä, yöelämää, kahviloita, ravintoloita, museoita… Lista on loputon. Tänne halajan myös aina uudelleen, vaikka myönnän aikaeron olevan mulle se heikko kohta.. Ensimmäiset päivät menevät ihmetellessä onko aamu vai ilta ja juuri kun tottuu on kotiinlähdön aika. Mutta se ei haittaa!

IMG_4844

Kuten kuvasta näkyy, viime vuonna maaliskuun alussa Nycissä oli hieman kylmempi kuin olin olettanut. Päällä on kirjaimellisesti kaikki mukana olleet vaatteet sekä osa jo shoppailluista hankinnoista, haha! Joten Note To Self: Tänä vuonna pakkaa talvireissuun talvivaatteet, Nykissä on kylmempi kuin luulet.

New York on täynnä toinen toistaan ihanampia kahviloita, joista kaiken saa take awayna tai sisällä nautittuna. Meidän tavoitteena on kiertää ja kokea mahdollisimman monta ihanaa kahvilaa ja skipata kaikki yhtään huonolta vaikuttavat. Nykistä löytyy myös jokaiselle erikoisruokavaliolle tehtyjä kahviloita, joita koitetaan varmasti metsästää.

IMG_4656

New Yorkin lisäksi Lontoo sekä Ranska yleisesti houkuttelevat kovasti! <3 Nyt vaan siis bongaamaan lisää hyviä lentoja ja hotellidiilejä. Tiedättekö ne ihmiset, jotka aina osaa löytää huippudiilejä? Mä en vielä ole ollut sellainen, mutta tänä vuonna aion kehittyä. Osaatko vinkata mulle mistä kannattaa katsoa fiksuja matkoja? Mikä on sun salaisuutesi hyvien matkojen kokoamiseen kohtuu budjetilla? 🙂

// Laura

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Helpotus matkakuumeelle!”

    • Okei, täytyykin käydä kurkkaamassa kyseinen sivusto jatkoa ajatellen 🙂 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta