Kevättä kohti <3

Auringinpaiste, lämpenevä ilma ja hyvä fiilis.

Kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia! Miettikää, ei enää montaakaan kuukautta ja aurinko palaa tänne <3 Tulevana keväänä tahti on kova ja tekemistä riittää.

laura

Näin pimeän talven keskellä tekee hyvää fiilistellä tulevaa kevättä ja sitä, että jokainen päivä on hieman edellistä pidempi. Kevät tulee olemaan hyvin kiireinen töiden parissa ja sen lisäksi keväälle on super kivoja suunnitelmia matkojen muodossa, joista kerron lisää seuraavassa postauksessa. Ajatella, juuri kuin kirjoitin matkakuumeesta! Vai juuriko siitä johtuen, haha!

päivän asu

päivän asu

Kevääseen liittyy myös se tietty raikkaus pukeutumisessa. Näitä kuvia olen teille säästellyt jo hetken verran, koska tässä asussa yhdistyy monta elementtiä mistä pidän kevät pukeutumisessa. Tyylini kulmakivi musta väri on hyvin esillä ja sen vastapainona oleva pinkki hattaratakki tuo asuun leikkisyyttä. Luotto laukkuni Tory Burchilta toimii aina ja nuttura tuo kokonaisuuteen huolitellun loppusilauksen, vaikka sen tekemiseen meneekin vain muutama minuutti 😉

ootd

Ootd
ASU: Takki – Zara / Housut – Vero Moda / Laukku – Tory Burch

Ihanaa kun valo lisääntyy ja energia palaa kehoon sen myötä ihan toisella tavalla!

Mitä Sinä odotat keväältä eniten? <3

// Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta