Matkakuume!

Kaupungin hälinä, ihania kahviloita ja kauniita rakennuksia.

Rakastan matkustelua, uusia maita ja uusia kaupunkeja. Tänä vuonna aion lisätä matkustustarinoita myös blogin puolelle ja koota vinkkejä lempi kaupunkeihini, esimerkiksi Lontooseen ja New Yorkiin, jotta tekin hyödytte tekemistäni matkoista ja havainnoista 🙂 Matkustaminen avartaa ja opettaa paljon uutta. Se auttaa kyseenalaistamaan omia toimintatapojaan ja auttaa sinua saamaan laajempaa perspektiiviä elämään.

lontoo

Matkustaminen on ihana tauko arkeen. Siihen päivittäiseen tekemiseen ja rutiineihin. Matka on myös hyvä mittari sille, mitä omassa elämässään muuten tapahtuu. Sen voi mitata niinkin yksinkertaisesti kuin paluumatkalla. Mikä fiilis sinulla on kun on aika lähteä lentokentälle ja kotia kohti? Normaalia on se, että vähän harmittaa kun loma on loppumassa, mutta jos kotiin on kuitenkin kiva palata tiedät, että elämässä on peruspiirteittäin kaikki hyvin. Jos kotiin ei meinaa millään haluta palata, on kenties aika tehdä muutoksia omassa elämässään, jotta omaan arkeen palaaminen ei olisi niin kurjaa.

Matkustaminen on myös loistava tapa tutustua matkakumppaniin. Uskon sanontaan, ettet tunne ihmistä kunnolla ennen kuin olet matkustanut tämän kanssa. Matkoilla sattuu ja tapahtuu, pääset siis aitiopaikalle katsomaan kuinka matkakumppanisi reagoi eteentuleviin haasteisiin; hyvällä mielellä vai kiukku puserossa?

IMG_2119

Tänä vuonna toivon, että pääsen taas matkustamaan uusiin maihin, tutustumaan uusiin kaupunkeihin ja fiilistelemään elämää. Matkustus on sitä, millä saa parhaiten vastinetta rahoilleen. Uusia elämyksiä on vaikea määritellä hinnalla ja matkustaessa tehdyt muistot säilyvät ikuisesti. Onnistunut matka piristää hyvin pitkään sen jälkeenkin. Ja se fiilis, kun matka on varattu, etkä malta odottaa sitä… Täydellistä:)

Oih mikä matkakuume..  Tuskin olen ainoa?  Kuulisin oikein mielelläni, mikä on lempikaupunkisi tai ylipäätään mitä matkakohdetta suosittelet koettavaksi? <3

 

// Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta