Kiitos Vuosi 2015

Uusi vuosi kolkuttaa taas ovelle ja on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään kulunutta vuotta. Minulla on tapana miettiä aina edellistä vuotta, sitä mitä se on minulle opettanut, sitä mitä olisin voinut tehdä toisin sekä sitä mikä on vienyt minut lähemmäs niitä asioita joita tahdon saavuttaa. Hauskaa on aina huomata, kun tarkistelee vuotta taaksepäin ylhäältä katsoen miten myös ne monet asiat, jotka nyt olisikin voinut tehdä toisin, ovat vieneet sinua sitä kohti mitä haluat. Ne ovat tavalla tai toisella osoittaneet sen mitä et haluakaan ja opastaneet sinut takaisin oikealle tielle. Uskon siihen, että meidän on uskallettava välillä myös epäonnistua oppiaksemme välttämättömiä asioita itsestämme sekä ympäristöstämme.

Vuosi 2015 on ollut hyvin opettavainen. Olen oppinut paljon itsestäni, läheisistäni sekä siitä, mitä elämältä haluan. Olen saavuttanut unelmieni työn sekä tietynlaisen sisäisen rauhan siitä, että asiat menevät aina loppujenlopuksi niin kuin on tarkoitettu.

Kun mietin tulevaa vuotta ja elämänasennettani tiivistettynä tulee se tässä: Uskon siihen, että se mihin keskityt kasvaa. Siihen mihin kohdistat energiasi vie sinua joko eteenpäin tai raahaa taaksepäin. Sinun on päätettävä kumpaan suuntaan nojaat. Positiivisuuden voimaa en voi tarpeeksi korostaa. Hyvä on aina pahaa vahvempi. Kateus on turhaa ja se lopulta satuttaa itseäsi eniten. Toivon, että me jokainen päästään keskittymään täysillä omiin elämiimme ja tekemään niistä oman näköiset. Se mitä sinulla on, ei löydy toiselta. Ja se mitä toisella on, ei löydy sinulta. Uskotaan siis itseemme ja toisiimme, eletään yhdessä toisiamme tukien ja elämästä nauttien sekä unohdetaan se typerä kateus ja kyräily mitä niin monet valitettavasti harrastavat. Asiahan on niin, että se kateus lopulta satuttaa vain kadehtijaa. Sen sijaan uskotaan siihen, että jokainen meistä ansaitsee parasta elämältä ja tulee sen saavuttamaan. Jokainen meistä omalla tavallamme ja omalla tarinallamme.

Toivon kaikkea hyvää vuoteesi 2016 ja toivon, että pääset taas askeleen lähemmäs sitä mitä haluat pitkällä tähtäimellä ja saavutat ne asiat tulevana vuonna, joista unelmoit. Ihanaa uutta vuotta Sinulle ja KIITOS kun luet blogiani <3

<3: Laura

image

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta