Dreaming

image

 

Mä uskon unelmiin ja siihen, että unelmoiminen kannattaa. Unelmia on ihana pyörittää päässään ja haaveilla kaikesta tulevasta. Samalla tulevaisuuden toiveet ja suunnitelmat tulevat selville ja unelmointi ikään kuin toimii tulevaisuuden suunnittelun työkaluna.

Unelmoinnissa on kuitenkin yksi tärkeä pointti. Se, että unelmiensa eteen pitää olla valmis tekemään töitä. En usko siihen, että jäädään sohvalle makaamaan ja odotetaan kaiken tippuvan taivaalta. Mutta uskon vahvasti siihen, että jos jotain haluaa tarpeeksi kovasti ja on valmis tekemään töitä sen eteen, unelmat ovat saavutettavissa.

Mistä Sinä unelmoit? Uskotko siihen, että unelmat voi saavuttaa?

Ihanaa uutta viikkoa <3

// Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta