Marimekko

Pehmeä materiaali, kaunis syvä väri sekä upea leikkaus.

marimekko

Mulla on ollut aina hieman ristiriitainen suhde Marimekkoon. Unikkokuosi ei yhtään nappaa ja jotenkin tuntuu, että mallistot ovat vuodesta toiseen näyttäneet samalta.

Tänä syksynä kurssi on onneksi muuttunut ja Marimekon uusi mallisto on upeampi kuin vuosiin! Maltan tuskin odottaa mitä kevät tuo tullessaan 🙂 Hauskaa huomata, kuinka kaikkien niiden vuosien jälkeen, kun olen silmiäni Marimekolle pyöritellyt, huomaan yhä useammin pysähtyväni näyteikkunoiden eteen miettien, että vitsi mä haluan tämän vaatteen… ja tämän!

marimekko

Ensimmäinen hankintani Marimekolta on tämä pitkä takki. Ihan mielettömän ihana materiaali sekä hyvin laskeutuva malli toimii niin arjessa kuin juhlassa ja tämän takin voi helposti yhdistää mihin vain. Malli on tarkoituksella hyvin väljä, mikä sopii loistavasti kerrospukeutumista silmällä pitäen. Oon jo vitsillä suunnitellutkin, kuinka aion laittaa myös untuvatakin tänne alle talvella, haha! 😀

laura ahola

laura ahola
OOTD: Takki: Marimekko / Housut: Vero Moda / Kengät: Steve Madden

Ihanaa kun Marimekon mallistot ovat taas ajantasalla ja kaikkea upeaa on tulossa! Itse tahdon kannattaa suomalaisia brändejä ja seuraavana hankintalistalla voisi olla esimerkiksi R/H.n vaate.

Mitä ajatuksia Marimekko sussa herättää? Ajattelin tehdä kollaasin Marimekon suosikeistani, kiinnostaisiko se sua? 🙂

// Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta