Kaunis marraskuu

Keltaista ja punaista, kauniita polkuja ja ihania lehtikasoja.

laura ahola blogi

Ulkona on niin upeaa <3 En muista koskaan nähneeni näin kaunista marraskuun alkua. Ilmat ovat olleet jotain ihan uskomatonta ja nämä viimepäivät ovat kyllä todellakin korvanneet menneen kesän surkeita ilmoja. Ihanaa ihanaa ihanaa! Mä vain niin toivon, että viikonloppunakin paistaa aurinko ja pääsen kunnolla ulkoilemaan sunnuntaina. Vuorossa olisi retki seurasaareen, jei!

Laura ahola blogi
OOTD: Takki: Vero Moda / Paita: Zara / Housut: Vero Moda / Kengät: Zara

Taas on perjantai ja viikonloppu ovella. Mä en voi käsittää miten aika on juossut niin nopeasti. Miettikää, että jouluun on enää seitsemän viikoa! SEITSEMÄN. Käsittämätöntä. Joulu on kyllä ihanaa aikaa, mutta tuntuuhan se hassulta kun itse vielä elää jotenkin elokuuta, haha!

Tänään illalla suunnataan katsomaan uusin Bond! Tosi kivaa mennä leffaan ja myönnän, että odotukset on suhteellisen korkealla, koska olen kuullut tähän asti elokuvasta vain hyvää.

Ootko sä nähnyt jo Bondin? No? Oliko se hyvä? 😉

Ihanaa viikonloppua <3

// Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta