Se hetki

image

Aurinkoa, aurinkoa, aurinkoa!! Mä oon niin fiiliksissä tästä mielettömästä ilmasta <3 Tälläisenä päivänä kannattaa suunnata ulos ja rohmuta kaikki ne ihanat auringonsäteet talteen, jotta jaksaa tulevaa pimeämpää aikaa paremmin.

image

image

Itse rakastan pitkiä kävelylenkkejä, katsella kun maisemat vaihtuvat ja pohtia elämän kiemuroita siinä samalla. Kävely on mulle tapa rentoutua ja kohottaa mieltä ja päästä liikkeelle. Se on mulle tapa hengähtää, viettää omaa aikaa, selventää ajatuksia ja olla omissa oloissaan. En oikeastaan tiedä mitään ihanampaa kuin laittaa napit korviin, valita hyvä soittolista ja lähteä ulos. Kun on liikkeessä moni asia tuntuu soljuvan ajatusten läpi ja järjestyvän kuin itsestään. Asiat menevät parempiin mittasuhteisiin ja jollakin tapaa järjestyvät päässä paremmin. Usein annan ajatusteni virrata ja kuuntelen, mitä kaikkea sieltä päällimmäiseksi pomppaa. Välillä tietysti lähden kävelylle tietyn asian kanssa, johon haluan löytää ratkaisun ennen kotiin saapumista.

Se on myös oiva keino viettää aikaa ystävien tai puolison kanssa. En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, että pitää aina vain linnoittautua kotisohvalle. Ja älä käsitä väärin, kyllä mäkin rakastan sohvaani hyvin paljon. Kuitenkin yhdessä tekeminen on super kivaa ja tuo uutta draivia niin ystävyyteen kuin parisuhteeseenkin. Mitä sinä harrastat ystäviesi ja puolisosi kanssa?

image

Mun talven tavoitteenani on oppia seisomaan käsillä. Oon sitä jo jonkin verran päässyt treenaamaan avustuksen kanssa, sillä yksin siitä ei meinaa vielä tulla mitään. Kyllä mä nostan hattua niille, jotka osaavat käsillään kävellä ja temppuilla.. Huhhuh mitä touhua, mutta kyllä mä oon tulossa sitä kohti kovaa vauhtia! Sitten kun opin sen alan harjoitella kaikkia temppuja. Hauskaa 🙂

Jos sulla on joku hyvä vinkki aloittelijalle, niin ole kiltti ja kerro 🙂

laura ahola
OOTD: Pusero: DKNY / Housut: VeroModa / Kengät: Steve Madden. Kuva: MEERI

Ihanaa ja reipasta tiistaita, nauttikaa auringosta <3 Siitä saa niin paljon virtaa ja hyvää mieltä varastoon. Mikäli sinulla on tänään hetki vapaata, suosittelen viettämään sen ulkoillen. Mä lähden nyt ajoissa töihin, jotta kerkeän viettää hieman aikaa ulkona sitä ennen. Ihanaa uutta päivää <3

// Laura

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta