Tankotanssi

Pyörähdyksiä, venytyksiä, luottamusta ja jännitystä.

Olen pitkään etsinyt itselleni uutta harrastusta ja Vitamin Wellin järjestämän Bootcampin myötä pääsin ilokseni tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin. Viimeisimpänä näistä tankotanssiin, jota olen aikanaan hetken aloittelijatasolla harrastellut.

rock the pole

Tanssipaikka sijaitsi Kaisaniemessä ja Rock The Polen studioilla. Tunti alkoi aikaisin, klo 7.30 joten ensimmäiset kiepit tehtiin vielä aamuhiekat silmissä. Oli super hauskaa huomata, että jotain niistä vuosia sitten opetelluista alkeista oli yhä muistissani ja pakko tunnustaa, että innostuin taas kovin tankoilemaan! Oon pitkään pohtinut pitäisikö aloittaa tämä harrastus alusta ja onneksi pääsin huippuporukalla sitä taas kokeilemaan ja toteamaan, että tämä on juuri sitä hauskaa liikuntaa mitä kaipaan elämääni lisää.

image

Tunnin jälkeen suuntasimme aamupalalle ihanaan Espresso Edge.en, joka sijaitsee Liisankadulla. Aamupalaksi meille oli tehty ihania croissanteja, täytettyjä leipiä, erilaisia smoothieita ja erikoiskahveja. Nam <3 Uskon, että tämä tulee jatkossa olemaan yksi suosikkikahviloistani! Kannattaa piipahtaa!

image

image

image

Vitamin Well

Vitamin Well.in juomat ovat olleet suosikkejani jo useita vuosia. Olen super iloinen siitä, että olemme päässeet tekemään yhteistyötä ja siitä, että sain kutsun heidän Bootcampiinsa. Hyvässä porukassa on kiva käydä treenaamassa ja päästä testaamaan uusia lajeja sekä ylittämään itseään.

Tällä hetkellä Vitamin Wellin Instagram sivuilla @vitaminwellsuomi on nenäpäivän kilpailu, jossa voi voittaa puolen vuoden Vitamin Well juomat itselleen! Tähän Nenäpäivän kampanjaan voit osallistua 15.11 saakka jakamalla Instagramissa kuvasi Vitamin Well pullon kanssa hastageilla #vitaminwellsuomi #nenäpäivä. Myös jokaisesta tägätystä postauksesta lahjoitetaan 1euro Nenäpäivä 2015-keräykseen <3

// Laura

PS. Löydät minut Instagramista @lauraahola

*Yhteistyö VitaminWellBootcamp

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta