Smoothie vinkki!

Marjoja, banaania ja superfoodeja.

image

Mansikoita, banaania, jogurttia, taateleita, avocadoa, kiiviä ja limeä. Superfoodeja ja pähkinöitä, mantelimaitoa ja raakasuklaanibsejä. Täydellisen smoothien valmistamiseen löytyy niin monia vaihtoehtoja <3

Smoothie on ollut yksi lempi aamupaloistani pitkään jo yksin siitä syystä, että sen voi nauttia kätevästi siirtyessä paikasta toiseen ja se on helppo vain kaataa kurkusta alas. Arkiaamuisin en jaksa vitkutella kotona vaan haluan liikkelle mahdollisimman nopeasti ja näihin nopeisiin aamuihin smoothiet sopivat loistavasti 😉

Sisältöä muokkaamalla aamupalastaan voi tehdä juuri niin kevyen tai täyteläisen kun tahtoo ja oikeat superfoodit lisäämällä smoothie pitää helposti sisällään uskomattoman määrän tärkeitä ravintoaineita. Tänä talvena uusi tuttavuus sekoituksissani on Total25. Tämä sekoitus erilaisia superfoodeja auttaa ravitsemaan kehoa ja pitämään flunssan loitolla. Kaiken lisäksi se maistuu hyvältä eikä jää paakkuiseksi muun juoman joukkoon. Toimii!

Kuvassa oleva smoothieni sisältää:

  • Jogurttia
  • Banaania
  • Tuoretta Minttua
  • Raakakaakaonibsejä
  • Pussin Total25

Mitkä ovat Sun lempiainesosat smoothieeseen? Entä oletko jo testannut smoothiebaaria? 😉

// Laura

*Tuote saatu lahjaksi: Suomen voimaruoka

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Smoothie vinkki!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta