Talven parhaat asusteet

Nudea, mustaa ja nudea. 

 

image

image

Vaikka hieman mieli vielä haikaa kesävaatteiden pariin, on talven pukeutumisessa ehdottomasti omat hyvät puolensa. Kerroksia on ihanaa laittaa päälleen ja tuntea se, kuinka ne lämmittävät ihanasti viileitä kasvoja vasten.

Talven lempihuivini on peräisin Design Marketista merkiltä Alpa. Alpa on nuorten suomalaisten suunnittelijoiden brändi, joka tuottaa laadukkaita vaatteita ja huiveja.  Tässä huivissa tiivistyy juuri se kaikki mitä olen toivonut: hyvä materiaali, kaunis sävy sekä suuri koko. Olen varjellut sitä käytössä ja pakko on hehkuttaa, kuinka mukava huivi on käytössä! Ei kutita eikä hierra, vaan tuntuu ihanan lämpimältä ja kevyeltä vaikka onkin kooltaan suuri. Pelkkää rakkautta! <3

image

image

image

lauraahola
Housut: Vero Moda / Takki: Vero Moda / Hattu: Gina Tricot / Huivi: Alpa / Kengät: Lontoo

Talvella asusteiden merkitys korostuu. Takin rinnalla lämmin huivi ja kiva hattu auttavat taistelussa kylmyyttä vastaan. Suosittelenkin näiden kohdalla panostamaan laatuun, koska ero käytössä on huimaava! 🙂

Tänään keli on ollut harmaa ja sateinen, mutta onneksi siitäkin voi ottaa kaiken irti viettämällä rauhallista päivää kotona relaten ja kirjoja lukien. Löytyykö sulla joku hyvä lukuvinkki talvelle? Entä mitkä talven lempiasusteesi ovat? 🙂

// Laura

 

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta