Syksyn pukeutumisvinkki – Poncho!

Punaisia lehtiä, tuoreita leivonnaisia ja teekutsuja.

Tavallaan ei ole mitään ihanampaa kuin viilenevä syksy, kaunis ruska-aika ja kotona vietetyt illat kynttilöiden keskellä. Näiden kääntöpuolena on tietysti viimeisiään vetävä kesä, aurinkoiset päivät ja ne huikean ihanat kesähetket, joita pääsin viettämään.

Koska uskon siihen, että kaikki on kiinni asenteesta ja positiivisuus vie pitkälle, aion tänäkin syksynä keskittyä täysillä syksyn fiilistelyyn ja tehdä tästä syksystä yhden parhaista. Se kuinka sen teen, on nauttiminen yksittäisistä ihanista hetkistä, mun työstä, aamupaloista ja kaikesta siitä mahtavasta mitä elämä pitää sisällään.

Laura ahola

Syksy kaipaa parikseen myös kasan lämpimiä vaatteita. Yksi suosikeistani on lämmin ja kaunis poncho, jota voi käyttää neuleena tai esimerkiksi nahkatakin kanssa. Kuvissa olevan ponchon ostin muutama vuosi sitten Massimo Duttilta ja se yhä pitää itsensä suosikkieni listalla. Loistava ostos kertakaikkiaan! 🙂

Tämä kuvausympäristö ei ole ehkä minulle se tavanomaisin. Normaalisti rakastan valosia ja siistejä taustoja, mutta pakko sanoa, että joku näissä graffiteissa myös kiehtoo. Tiedätkö mitä tarkoitan?

laura ahola

Syksyn fiiliksen koen aina vahvasti. Syksyn tullen sisältäni kuoriutuu kotimummo, joka vetää villasukat jalkaan, leipoo ja laittaa ruokaa, eikä oikeastaan tahdo poistua kotoa viikonloppuisin. Viilenevät illat kutsuvat fiilistelemään kotona tuoksuvaa tuoretta ruokaa ja kynttilöitä sekä järjestämään viini- ja teekutsuja lähipiirin kanssa. Tähän ikään tultua oon kyllä sitä mieltä, että parasta on istua iltaa ystävien kanssa jonkun luona ja höpöttää ja nauttia siitä kiireettömästä fiiliksestä. Toki välillä on hauska lähteä ulos tanssimaan, mutta noin yleisesti ottaen alkuillat ja kotona vietetyt illanistujaiset ovat huomattavasti onnistuneempia.

laura ahola

laura ahola
Poncho: Massimo Dutti / Housut: Guess / Kengät: Zara

Löytyykö sun sisältäsi kesä ja talvi ihminen vai viiletätkö menemään lämpötilasta huolimatta?

Ihanaa tiistaita <3

// Laura

 

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Syksyn pukeutumisvinkki – Poncho!”

 1. Tosi kiva asu! Täällä kans syksyihminen 🙂 Rakastan ruskaa, kynttilöitä, leffailtaa miehen kainalossa ym.
  Muuten, sul on niin ihana kroppa, hiukset ja iho. Saisko näiden hoitamisesta ja ruokavaliosta jotain postausta? 🙂 olis super mielenkiintoinen!
  Oletko muuten valmistunut kosmetologiksi? Saako kysyä koska ja mistä?

  • Moikka Niina,
   Kiitos viestistä ja postaustoiveesta, toteutan nämä! 🙂
   Olen meikkaaja-maskeeraaja ja valmistuin vuonna 2011 🙂

   Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta