Toscanalaisia unelmia

Ihana puutarha, hetken pysähdys ja lämmin aurinko.

Ihana, ihana hotelli mahtavalla tunnelmalla Toscanan Camuciassa ylitti kaikki odotukseni. Olisin voinut olla täällä useita viikkoja ja vain fiilistellä kauniita maisemia ja sitä ihanaa rauhallista fiilistä, joka täällä ympäröi. Tahdon jo nyt palata Il Meloneen ja suosittelen lämpimästi kokemaan paikan itse.

ootd

Reissun aikana mut valtasi myös vahva fiilis siitä, että tahdon lähteä kiertämään Italiaa ja ennen kaikkea Toscanaa autolla. Täällä on varmasti niin monia upeita ja kauniita paikkoja joissa vierailla. Myös se rauhallisuus ja kiireetön elämänasenne tekee välillä hyvää ja tänne on loppujenlopuksi hyvin helppoa matkustaa 🙂

toscana

Meidän reittimme kulki lentäen Roomaan, josta kahdella junalla Camuciaan. Matkustamiseen menee kyllä kokopäivä kaikkinen säätöineen, mutta se on ehdottomasti sen arvoista <3 Ensi kerralla vain auto alle ja hurauttamaan jokaiseen ihanaan pienenpieneen kylään ja fiilistelemään maisemia kahvin äärellä!

lauraahola

il melone

Tiedättekö sen fiiliksen, kun et voi uskoa jotain paikkaa todeksi? Sen fiiliksen, kun on vain kertakaikkisesti niin hyvä olla? Se fiilis asuu täällä.

toscana

Mä olen niin onnellinen, että pääsin kokemaan tämän paikan, joka menee heilahtamalla matkakohteideni top 10-listalle!

Seuraavaksi tulee lisää kuvia vielä Cortonasta itsestään ja sielä todella riitti myös ihmettelemistä ja maisemat olivat todellakin upeat!

Oletko sä käynyt Toscanassa? Jos olet, rakastuitko siihen?<3

// Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta