Kuinka tulla onnelliseksi?

how to be happy

 

Onnellisuus on valintakysymys.

Tämä lause on minulle hyvin tärkeä. Se pitää sisällään vuosien pohdintaa onnesta ja siitä kuinka onnellisuuden voi saavuttaa. Tämä pitää sisällään sen kaiken, mitä olen näinä satoina pohdinnan tunteina ymmärtänyt. Onnellisuus on valinta, se on valinta siitä, kuinka katsot maailmaa ja kuinka suhtaudut kohtaamiisi asioihin. Onnellisuus on jotain, jonka vain sinä itse voit määrittää.

Uskon, että onnelliseksi tulee tekemällä itselleen tärkeitä asioita ja tuntemalla itsensä. Uskon myös, että ihminen alkaa olla oikeasti onnellinen vasta siinä kohtaa, kun kokee oivalluksen siitä, että on itse vastuussa omasta onnestaan. Kukaan muu ei voi tehdä sinua onnelliseksi ennen kuin löydät onnellisuuden sisältäsi. Niin klisee, mutta niin totta.

Vannon positiivisuuden voimaan ja haluan olla jatkuvasti hyvällä tuulella jo sen takia, että silloin jaksan paremmin. Hyväntuulisena elämä on kivaa ja helpompaa sekä uusia ihania asioita tapahtuu. Uskon siihen, että ihminen vetää puoleensa samanlaista energiaa kuin lähettää. Kannustan jokaista valitsemaan sen positiivisuuden voiman, joka saa tuotua luokseen todella upeita mahdollisuuksia ja ihmisiä <3

Ihanaa ja onnellista uutta viikkoa jokaiselle <3

// Laura

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta