Aamupalavinkki

Kahvin tuoksua, aamuhämärää ja hiljaisia katuja.

Rakastan aamupaloja ja kaupungin heräävää tunnelmaa, sitä kun kaikki vasta käynnistyy päivän menoihin ja kaupunki on hiljainen. Vastaan kävelee muutamia ihmisiä, mutta ruuhkat eivät ole vielä alkaneet. Tuntuu, että aika on seisahtanut ja kiire kadonnut ennen ihmisten töihin lähtöä.

Tapaan usein ystäviäni aamupalan merkeissä. On ihanaa aloittaa aamu yhdessä syöden ja höpötellen. Erilaisia kahviloita on tullut Helsingissä kierrettyä ja koen, että on aika esitellä teille niistä parhaimmistoa. Ensimmäisenä vuorossa on Pursimiehenkadun SIS. Deli + Café

laura ahola

Aamupalan hinta 10,50€ ja arvosteluiksi se saa 4 tähteä ( asteikolla 1-5).

image

Pidin kovasti tämän kahvilan tunnelmasta ja siitä, että valinnan varaa oli runsaasti. Sieltä löytyi myös gluteenittomia leipiä sekä soijamaitoa niille, jotka välttävät ruokavaliossaan viljoja / maitoa. Erityisesti mysli oli täydellistä. Se sisälsi paljon ihania paahdettuja pähkinöitä ja paljon muita hyviä sattumia! Sitä voisin syödä helposti jokaisena aamuna!  Mun täytyy niin tehdä joku päivä itse mysliä <3

Täällä on myös myynnissä ihania Rude Healthin tuotteita, joita aiemmin olen raahannut Lontoosta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ootko sä käynyt täällä SIS. Delin punavuoren kahvilassa? Jos oot niin mitä tykkäsit? Näillähän on myös ihanan näköinen lounaslista, mitä ajattelin testata joku päivä! Ja hei! Jos sulla on joku ihana mysliresepti, niin sen saa jakaa <3 Kiitos!

// Laura

 

lauraahola

4 vastausta artikkeliin “Aamupalavinkki”

 1. Monelta muuten meet yleensä nukkuun ja monelta heräät? 🙂 toivoisin tosi paljon päivä sun kanssa postausta! Kaikkine ruokineen kellonaikoineen ym. Olis nii mielenkiintosta nähdä sun päiväs 🙂

  • Moi Ellen,

   Kiitos postaus ehdotuksesta, toteutan sen varmasti 🙂
   Mun yöunet vaihtelee tosi paljon viikosta riippuen, mutta arkisin yritän mennä nukkumaan 11-12 välillä ja aamuisin herään 6-8 välillä. Parasta olisi kun saisi nukuttua sen 8h/yö, mutta valitettavan usein se jää lyhyemmäksi.

   -Laura

 2. Kiva postaus! Minkälainen ruokavalio sulla muuten on? Onko tiettyjä ruokia mitä suosit ja mitä taas vältät? Jossain postauksessa mainitsit et paheesi on irtokarkit :p kuinka usein syöt? Itsellänikin paheena…ja oon yrittäny korvata mm taateleilla ja muilla kuivatuilla hedelmillä.

  • Kiitos Loviisa! 🙂
   Mun ruokavalio on aika normaali ja periaatteessa syön kaikkea ( paitsi sieniä ja maksalaatikkoa 😀 ).
   Irtokarkit on kyllä mun suuri heikkouteni ja niitä syön viikottain. Välillä yritän korvata ne juurikin taateleilla ja kuivatuilla hedelmillä, mutta kunnon karkkinälkään ei auta kuin irtokarkit.. Valitettavasti 😀

   Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta