Ongelmia maanantain kanssa?

   Uusi viikko. Uudet kujeet.

image

Kuulen usein sitä, kuinka maanantaita kirotaan ja syytetään viikon vaikeimmaksi päiväksi. Myönnän toki, että minuakin saattaa maanantaisin väsyttää hieman normaalia enemmän ja saatan juoda yhden aamukahvin tilalta kaksi.

Maanantai on kuitenkin asenne kysymys ja itse koen maanantain olevan mahdollisuuksia täynnä. Mielummin herään iloisena miettien, mitä kaikkea mahtavaa uusi viikko voi tuoda tullessaan ja lähden hyvillä mielin töihin sen sijaan, että jäisin surkuttememaan väsynyttä olotilaa koko päiväksi.

Kun tekee työtä mitä rakastaa on helppo hymyillä myös maanantaina. Jos oma työsi ei ole kutsumusammattisi, voit kuitenkin miettiä kaikkia niitä hyviä ja kivoja puolia työssäsi. Pääset näkemään työkaverisi, haastamaan itsesi uuden projektin tiimoilta tai auttamaan muita ihmisiä tai mikä ikinä se paras asia sinun työssäsi onkaan.

Onko sinun maanantaisi mahdollisuuksia täynnä vai kamala pakkopäivä?

Ihanaa uutta viikkoa ja HUIPPUA MAANANTAITA <3

// Laura

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Ongelmia maanantain kanssa?”

  1. Näin lukiolaisena maanantait ovat vielä vuoden ajan kamalaa pakkopullaa mutta eiköhän sen jälkeen maanantait tunnu oikeinkin kivoilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta