Pieniä muutoksia ja suuria eroja

Korkoa vai matalaa kenkää? Käsikorulla vai ilman?

Vaatteiden valinta on siitä hauskaa puuhaa, että pienillä muutoksilla saa muokattua helposti asusta erilaisia versioita, jotka sopivat niin rentoon vapaapäivään kuin töihinkin. Rakastan käyttää korkokenkiä ja erilaisia jakkuja, mutta vapaapäivinä yritän valita päälleni jotain hieman rennompaa tai ainakin arkistaa asua esimerkiksi kenkävalinnalla.

muoti

 

Tämän postauksen ensimmäinen osa oli esillä viime viikolla ja pääset kurkkaamaan sen tästä. Kuvien takana Emmi.

Rakastan tätä yhdistelmää ja olen iloinen, että se toimii niin työssä kuin arjessa. Halusin rentouttaa asua vapaapäivää varten ja valitsin päälleni jakun sijasta neuleen sekä korot vaihtuivat nilkkureihin.

laura ahola blogi

Pieniä päätöksiä, mutta isoja eroja. Tämä kannustaa myös vaatekaapillisesti panostamaan vaatteisiin, jotka sopivat yhteen. Toimiva vaatekaappi on huomattavasti määrällisesti isompaa vaatekaappia parempi. Tähän olen usein törmännyt aiemmin.

Ennen vaatekaapissani oli kasapäin vaatteita. Niin paljon, etten todella muistanut mitä kaappini sisältää. Nykyään olen huomattavasti valikoivampi hankinnoistani, sillä haluan tietää, tuleeko kyseiselle vaatteelle oikeasti käyttöä.

Jo ensimmäisessä postauksessani kerroin, että olen matkalla kohti täydellisen toimivaa vaatekaappia, joka pitää sisällään ihania ja kauniita, helposti yhdistettäviä laadukkaita vaatteita. Haluan jakaa tätä matkaa teidän kanssanne ja tulen raportoimaan kuinka vaatekaappini päivittyy sekä tietysti näyttämään mitä kaikkea hauskaa sieltä jo löytyy.

laura ahola

Rakastan vaatteita ja myönnän kyllä yhä sortuvani heräteostoksiin. Kuitenkin ostostenteossani on enemmän järkeä kuin aiemmin. Tykkään kierrellä ketjuliikkeitä ja usein teen niistä hyviä löytöjä kausivaatteiksi. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut yhä useammin panostaa hyvään laatuun ostamalla vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja ovat klassisen kauniita.

laura ahola

Kauniit käsilaukut ovat heikkouteni ja niihin tykkään panostaa. Tulen esittelemään teille ihanan laukkukokoelmani, joka on mielestäni jo hyvällä mallilla. Tietysti ihania uusia tulokkaita mahtuu aina mukaan 😉 <3

laura ahola

Miten sinä suhtaudut pukeutumiseen? Käytkö ostoksilla ketjuliikkeissä vai kelpaako sinulle vain merkkivaatteet? Vai koostuuko vaatekaappisi molempien sekoituksesta?  🙂

Ihanaa sunnuntaita <3

// Laura

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Pieniä muutoksia ja suuria eroja”

  1. Ihanat kuvat ja kiva postaus taas kerran! Munkin pitäs vähän koittaa karsia heräteostoksia, ja nimenomaan haalia vähän laadukkaampia, aina muodissa olevia vaatekappaleita 🙂 Oispa muuten superkiva mennä joskus yhessä kuvailemaan!
    – Milla <3

    • Kiitos ihana! Tiedätkö mä juuri ajattelin aiemmin viikolla samaa kun sun kuva tuli mua vastaan instassa 🙂
      Sovitaan vaan aika ja mennään, ihanaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta