Monday motivation

Mikä saa sinut hyppimään onnesta? Mikä on se asia, jota voisit tehdä kyllästymättä aamusta iltaan? Mikä on intohimosi?

Maanantaisin blogissani tulee olemaan viikon mietelause. Rakastan quoteja ja kaikki minut tuntevat tietävät, että voin käyttää niiden selailuun aikaa vahingossa huomattavankin kauan. Nämä voimalauseet inspiroivat minua, kannustavat pidemmälle ja herättävät ajatuksia. Toivon, että ne inspiroivat jatkossa myös sinua<3

happinesss

Mä rakastan meikkaamista, olen aina rakastanut ja tulen varmasti aina rakastamaan. Olen ollut onnekas, kun olen saanut tehtyä siitä itselleni ammatin. Opiskelin meikkaaja-maskeeraajaksi vuosia sitten ja yhä jokaikinen päivä olen kiitollinen siitä, että uskalsin lähteä tälle polulle. Tänä aikana olen tutustunut niin mahtaviin ihmisiin ja päässyt tekemään niin kivoja töitä. Tällä hetkellä en voisi olla tyytyväisempi työhöni ja ihanaa sanoa rehellisesti rakastavani sitä mitä teen.

Toinen intohimoistani on muoti. Rakastan pukeutumista, vaatteita, ihania laukkuja, kenkiä ja muita asusteita. Voin hyvin käyttää näiden fiilistelyyn useita tunteja. Tykkään myös kovasti stailata muita ja etsiä niitä ratkaisuja, jotka sopivat kyseiselle henkilölle parhaiten. Vaatteiden yhdistelyssä saa käyttää luovuutta ja se varmaan onkin se juttu, mikä mua siinä kiehtoo. Itsensä ilmaisua parhaimmillaan 😉

Fiilistelen täysillä myös ihania aamupaloja kahviloissa, kotona leipomista ja ruoan laittoa. Ystävien kanssa kahvittelua sekä dinnereitä ja ihania koti-iltoja. Mikään ei ole ihanampaa kuin viettää aikaa lähipiirin kanssa ja vain nauttia siitä, kuinka mahtavia ihmisiä mun ympäriltäni löytyy. Oon viimeaikoina kiinnostunut myös äärimmäisen paljon kaikista superfoodeista ja luontaistuotteista. Hauskaa nähdä kuinka pitkälle tämä innostus johtaa! 🙂

Myös musiikin kuuntelu ja liikunta tuovat hyvää oloa ja auttavat jaksamaan paremmin. Välillä on kiireistä tai motivaatio hukassa, mutta jokatapauksessa liikunnalle kannattaa yrittää löytää edes hieman aikaa tai edes käyttää kaikki mahdolliset hyötyliikuntahetket hyväksi. Ootko huomannut kuinka suuren eron fiilikseen musiikki tekee? Musiikki on niin täydellinen tapa nostattaa fiilistä ja saada hyvää energiaa päivään.

Muunmuassa näistä asioista saan niin paljon hyvää energiaa ja piristystä päivään. Jokaisesta päivästä voi tehdä pienillä valinnoilla mahtavan <3

Mikä on sun intohimosi? Mistä sinä tulet onnelliseksi?

// Laura

Löydät minut myös Instagramista, Snapchatista ja Facebookista <3

Instagram: @lauraahola

Snapchat: laura_ahola

Facebook: LauraAhola

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta