Vaaleita unelmia.

Vaaleita unelmia, kauniita jakkuja ja korkeita korkoja.

Inspiroidun vaatteista. Pukeutuminen on minulle tapa ilmaista itseäni, sitä kuka olen. Rakastan kokeilla erilaisia vaateyhdistelmiä ja erityisesti sitä fiilistä, kun sattumalta löydän asun, joka huutaa täydellisyyttä. Niin kävi tämän kanssa.

Olen pienestä pitäen rakastanut muotia ja erilaisten vaatteiden kaunista harmoniaa. Tyylini on viimevuosina muokkautunut astetta hillitymmäksi, mutta haluan silti säilyttää mukana pientä leikkisyyttä ja särmää. Tyylini on myös hyvin fiilispohjainen, vaikka värimaailma usein pysyykin samana.

Laura ahola

Laura ahola

Laura Ahola

Laura Ahola

Laura ahola

Laura Ahola

Laura ahola blogi
Jakku Zara / Paita Gina Tricot / Housut Vero Moda / Kengät Zara

Tämä yhdistelmä on yksi syksyn suosikeistani <3 Kaunis ja yllättävän hauskasti leikattu jakku löytyi Zarasta. Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan, mikäli näitä on vielä saatavilla 🙂 Tämä jakku on todellinen vaatekriisin pelastaja ja se inspiroi kerta toisensa jälkeen kokeilemaan uusia yhdistelmiä!

Kuvieni takana Emmi <3

Kuulen usein kysymyksiä siitä, kuinka töihin pitäisi pukeutua. Mikä on liikaa ja mikä liian vähän. Uskaltaako isoa korua yhdistää jakkupukuun, ovatko tummat farkut liian rennot ja onkohan pieni röyhelö puserossa liikaa. Tämähän tietysti riippuu hyvin paljon siitä missä olet töissä ja mikä työpaikkasi pukeutumisetiketti on. Näistä kysymyksistä inspiroituneena olen ajatellut tehdä teille postauksia työpukeutumisesta syksyn aikana. Pääsette kurkkaamaan mitä ajattelen siitä ja toivottavasti löytämään uusia vinkkejä omaan vaatekaappiinne.

Oma tyylini koostuu aikalailla samanlaisista vaatteista työ- ja vapaa-aikana ja toivon  sinun löytävän uusia ideoita omiin asuyhdistelmiisi tyylistäni. Tulen myös ensi viikolla näyttämään teille tästä samaisesta asusta rennomman version ja näyttämään, kuinka pienillä muutoksilla asuun saadaan heti tuotua arkista rentoutta. Itse suosittelen rohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä ja katsomaan, kuinka ne toimivat käytännössä.

Mutta nyt mä haluan kuulla sun mielipiteen. Mitä mieltä Sä olet ajatuksestani kirjoittaa työpukeutumisesta? Onko Sun tyylisi erilainen töissä ja vapaalla? Onko joku tietty asia, josta toivoisit minun kirjoittavan? 🙂

Kiitos avusta ja ihanaa ja inspiroivaa sunnuntaita <3

// Laura

 

 

lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta