Mustavalkoista.

Housuja, hameita, korkokenkiä ja lenkkareita. Mistä mun tyylini oikein koostuu?

Jos mun täytyisi kuvailla tyyliäni vain yhdellä sanalla, sanoisin tyylini olevan naisellinen. Käytän jatkuvasti mustaa ja vaatekaappini koostuukin hyvin pitkälti mustasta ja valkoisesta. Värien käyttöä yritän säännöllisesti harjoitella, mutta jotenkin ne eivät vain meinaa istahtaa tyyliini ainakaan jokapäiväisellä tasolla.

laura ahola

Ihan ensimmäisenä kiinnitän huomiota siihen kuinka vaatteet istuvat päälläni. Vaikka se saattaa alkuun kuulostaa itsestään selvältä, ei se sitä välttämättä ole. Suosittelen lämpimästi unohtamaan kokolappujen tuijottelun ja keskittymään siihen, mikä näyttää peilissä oikeasti hyvältä. Me suomalaiset ostetaan usein vaatteita joko liian pieninä tai suurina ja silloinhan ne eivät istu kunnolla. Kannattaakin kysyä myyjän apua, jos oikean kokoisten vaatteiden valinta mietityttää. Voin  helposti sanoa, että itse ostan vaatteita kolmessa eri koossa, riippuen siitä missä kaupassa olen ostoksilla.

laura ahola

Pukeudun hyvin fiilispohjaisesti ja päivän vaatteet valitsen aina aamuisin. Tietysti olisi hyvin järkevää miettiä vaatteet valmiiksi edellisenä iltana, mutta koskaan ei tiedä mikä fiilis herätessä on ja mitä sen päivän fiilis haluaa päälleen. Tykkään huolitellusta tyylistä, mutta liian sliipattu ei kuitenkaan saa olla. Tykkään myös yhdistellä kauniita printtejä piristämään muuten mustaa tyyliäni.

laura ahola

Kuvien takana ystäväni : Emmi Lehtomaa <3

laura ahola

Rakastan kauppojen kiertelyä ja saatan viettää niissä huomaamatta pitkiäkin aikoja. Tykkään fiilistellä sitä mitä kaikkea ihanaa on tarjolla ja inspiroitua kauden uutuuksista. Samaan aikaan kaupoissa kiertely on mulle myös sitä omaa aikaa, jolloin saa rauhassa olla itsekseen, kuunnella musiikkia ja fiilistellä yksittäistä vaatekappaletta ihan täysillä.

Ootko sä kokeillut tätä vai onko kaupoissa rauhoittuminen sulle vieras käsite? 🙂

Laura ahola

Tänä syksynä vaatekaappini suosikkeja ovat nahkahameet. Niitä on helppo yhdistää puseroiden ja neuleiden kanssa sekä ne ovat tyylikkäitä ja ihania päällä. Nahkahameessa on muutenkin viilenevän syksyn tunnelmaa ja tuohan se asuun sitä kivaa särmää 🙂

Vielä ostoslistalla syksyä silmälläpitäen ovat ainakin hyvät nilkkurit sekä kaunis ja laadukas neule. Unelmoin täydellisen toimivasta vaatekaapista, jossa jokaiselle vaatteelle on oma paikkansa ja käyttötarpeensa. Vaate vaatteelta ja laukku laukulta se alkaa kasaantua<3

Kerro mulle minkälainen on sun tyylisi? 🙂 Ja mistä Sä olet löytänyt täydelliset nilkkurit? <3

// Laura

lauraahola

8 vastausta artikkeliin “Mustavalkoista.”

 1. Mullakin on syysnilkkurit vielä hakusessa, ja ihmettelen ihan samaa, että mistähän sellaset täydelliset mahtais lyötyä 🙂 [Odotan josko täältä nyt sitten vaikka löytyis vastaus tähän pulmaan! ]

  • Moi Sofia!
   Mä yritän keksiä meille vastauksen tähän pulmaan postauksen muodossa! 😉

  • Kiitos Outi! =)
   Nahkahameeseen on niin helppo yhdistellä kaikkea! Sen hankkimista vaatekaappiin suosittelen lämpimästi 🙂

 2. Täällä toinen kuka rentoutuu vaatekaupoilla haahuillen x) jotenkin yksin ylipäätänsä shoppailu tuntuu useammin kivemmalta, kun saa ihan omassa rauhassa katsella ja fiilistellä ja ehkä sovitellakkin!

  • Moi Janna,
   hauskaa kuulla etten ole yksin 😉 Niinpä, on ihanaa kiertää rauhassa kauppoja omaan tahtiin! Kivaa sunnuntaita 🙂

   Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta