Uusi blogi :)

Tervetuloa uuteen blogiini 🙂

Rakastan elämän fiilistelyä ja kaikkea ihanan kaunista. Olen shoppailu friikki ja kosmetiikkaa hamstraava 26-vuotias nainen. Blogissani tulen puhumaan muodista ja vaatteista, ihanista kahviloista ja ravintoloista sekä saattaa olla, että muutama reseptikin täällä tullaan näkemään 😉

Asenteeni elämään on hyvin positiivinen ja uskon vakaasti siihen, että hyvä kiertää. Mitä tällä tarkoitan – sen tulen monesti blogissani tuomaan esiin. Luvassa on siis kaiken materialistisen lisäksi paljon pohdintaa elämästä ja positiivisuuden voimasta. Tavoitteenani on kehittää itseäni sekä inspiroida myös muita elämään positiivisuuden kautta ja aina tähtäämään astetta korkeammalle.

laura ahola

Tulevan syksyn ja talven tähtäimessä olisi löytää itselleni jokin uusi ja mielenkiintoinen harrastus kuntosalin rinnalle. Muista blogeista poiketen en ole urheilija vaan enemmänkin peruskuntoilija, jonka tavoitteena on yksinkertaisesti hyvä olo pyöreiden olkapäiden sijaan 🙂 Täytyy kyllä sanoa, että nostan hattua täällä kirjoittelevien upeiden urheilijoiden itsekurista ja treenitahdista! Itsellä kun treenaaminen on siihen verrattuna huomattavasti kevyemmällä tasolla.

Jos mietit missä olet nähnyt minua aiemmin, olet saattanut vierailla blogissani, jota kirjoitin omilla sivuillani tai nähdä minut meikkaamassa tai juontamassa eri tapahtumissa. Ihanaa kun löysit tiesi blogiini ja toivottavasti viihdyt mukana matkalla  <3

Laura

Laura Ahola

lauraahola

2 vastausta artikkeliin “Uusi blogi :)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta